مسابقه دین و اندیشه خانه قرآن باشگاه کاربران جامعه ورزشی خانواده خوشبخت دنیای کودکان آشپزی و تغذیه موبایل دانش و تکنولوژی مجله سلامت سیاست گردشگری
دنیای عکس و عکاسی اقتصاد زنان ادبیات هــنر سینما و تلویزیون بزرگان و مشاهیر مهدویت سرگرمی دانلود نرم افزار مرکز کتاب پایگاه ها جستجو روابط عمومی مقالات
   
صفحه اصلی وب سایت فید مطالب وب سایت عضویت رایگان در وب سایت جستجو در وب سایت سوالات رایج نقشه وب سایت درباره ما تماس با ما  
حتما ببنید
دقت کردید ؟؟
/photo-gallery/archive/17/135/276/0/30/default.html
/archive/Religion_Thoughts/the_infallibles_family/god_messengers/Muhammad_prophet/0/10/default.html
/ItMatchOnline.html
/Voting/public_opinion/default.html
جدیدترین مطالب این بخش

طرزپخت مطبل لبنانی
بادنجان‌ را كباب کنید. پوست آنها را بگیرید و بكوبید یا در مخلوط‌كن بریزید. ارده و آب لیموترش را به ...

کباب موهامورا (غذای لبنانی)
پیاز و جعفری را در غذاساز بریزیزد و ریز کنید. گوشت و ادویه ها را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه یا تا ...

ارسال مطالب به دوستان
send to freinds ارسال مطلب برای استفاده سایر دوستان

عنوان مطلب : طرز تهیه: مایع مخصوص میگو و جوجه چینی پفدار
 
 برای ارسال این مطلب به دوستتان لطفا منو های زبر را بدقت تکمیل و دکمه ارسال را کلیک نمایید

 
 
 
 
  
دریافت رایگان (کلیک کنید)
ارسال دعوتنامه (کلیک کنید)
بازدید ها :   2909   بازدید   
تاریخ درج مطلب  8/1/1390
تغییر اندازه متن:  افزایش اندازه فونت متن    کاهش اندازه فونت متن
  چاپ این مطلب  

طرز تهیه: مایع مخصوص میگو و جوجه چینی پفدار

طرز تهیه: مایع مخصوص میگو و جوجه چینی پفدار واحد آشپزی و تغذیه تبیان زنجان-

اگر دوست دارید میگو یا جوجه چینی پفدار و بسیار خوشمزه ای مثل همانهایی که بارها در رستورانها خورده اید را خود در منزل با اطمینان از مواد سالم آن که برای بچه ها مفید است را تهیه کنید در این قسمت با ما همراه باشید .

شما می توانید به راحتی با آماده کردن مواد این مایع مخصوص خود جوجه یا میگو چینی را خود در منزل تهیه کنید.

مواد لازم برای ۴ الی ۶ نفر :

آرد سفید ۱۵۰ گرم

روغن زیتون ۴/۱ فنجان

سفیده ی تخم مرغ ۵ عدد

بیکینگ پودر نصف قاشق مربا خوری

دلستر یک عدد ( یک شیشه ی کوچک)

نمک به میزان لازم

فلفل قرمز به میزان لازم

طرز تهیه :

آرد سفید و روغن زیتون را با هم مخلوط کرده، سپس بیکینگ پودر را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط کرده در این مرحله بسته به تمایل خود به مقدار فلفل قرمز آن را به این مواد اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم.

در ظرفی جداگانه سفیده های تخم مرغ را خوب زده تا کاملا کف کنند و بعد آنها را به آرامی به مواد بالا اضافه می کنیم و باز با هم خوب مخلوط می کنیم.

این مایع در این مرحله باید مثل ماست چکیده شود .

میگو و تکه های گوشت مرغ آماده را در این مواد می غلطانیم و در روغن داغ درون ظرفی کاملا گود می اندازیم تا پف کرده و سرخ شوند که با سس سفید مخصوص آن بسیار غذای لذیذ و خوشمزه ای خواهد بود.


فان پرتال/گرد آوری:گروه آشپزی وتغذیه سایت تبیان زنجان

http://www.tebyan-zn.ir/cooking_nutrition.html

آرشیو های مرتبط : میگو , جوجه ,
  
نوشته شده توسط سیده مریم  سید معصومی خیاوی در تاریخ 90/2/4 ساعت 16:19

ممنونم دوست خوب

  

12345
 
2 نفر به اين مطلب راي داده اند
میزان متوسط :4.0 از 5

اين مطلب تا چه ميزان مورد قبول شما واقع شد ؟
 نام و نام خانوادگی : 
آدرس Email :             
کد درون تصویر را وارد نمایید                       
 
 12345 
ضعيفعــالی
ضمن تشکر از توجه شما به این مطلب , نظرات سازنده شما در هر مطلب را صمیمانه ارج نهاده و آنرا به عنوان مرجعی قابل اعتماد جهت پیشرفت و ترقی اطلاع رسانی در فضای گفتمانی مناسب , می دانیم و اميد داريم بتوانيم از حسن نظر شما در راستاي افزايش سطح ارائه محتوا و خدمت رساني بهره گيريم.
نظر شما پس از بررسی توسط بخش محتوا, قابل روئیت برای عموم خواهدبود .
(توجه: تایید نظرات به معنی قبول و یا تایید محتوای آن  از سوی تبیان زنجان نمی باشد )

 
 

20308
© 2004-2009 Tebyan. The content is copyrighted to Tebyan Cultural and Information center and may not be reproduced on other websites.