مسابقه دین و اندیشه خانه قرآن باشگاه کاربران جامعه ورزشی خانواده خوشبخت دنیای کودکان آشپزی و تغذیه موبایل دانش و تکنولوژی مجله سلامت سیاست گردشگری
دنیای عکس و عکاسی اقتصاد زنان ادبیات هــنر سینما و تلویزیون بزرگان و مشاهیر مهدویت سرگرمی دانلود نرم افزار مرکز کتاب پایگاه ها جستجو روابط عمومی مقالات
   
صفحه اصلی وب سایت فید مطالب وب سایت عضویت رایگان در وب سایت جستجو در وب سایت سوالات رایج نقشه وب سایت درباره ما تماس با ما  
حتما ببنید
دقت کردید ؟؟
/archive/Religion_Thoughts/the_infallibles_family/god_messengers/Muhammad_prophet/0/10/default.html
/News-Article/News_agency/public_relation_tebyan/2012/1/11/48585.html
/News-Article/Help/help_for_using_tebyan/2010/12/27/16865.html
/Voting/public_opinion/default.html
جدیدترین مطالب این بخش

کدو حلقه‌ای ترد با پنیر پارمسان یک دسر خوشمزه
فر را از قبل روی حرارت 450 درجه فارنهایت گرم کنید. ظرف مخصوص فر را با استفاده از اسپری روغن آغشته ا...

فلفل دلمه‌ای شکم ‌پر با برنج و نخود فرنگی
این غذای کم چرب و سرشار از ویتامین را به روش بخارپز تهیه کرده تا از خواص آن بیشتر بهره‌مند شوید...

ارسال مطالب به دوستان
send to freinds ارسال مطلب برای استفاده سایر دوستان

عنوان مطلب : طرز تهیه پیراشکی(خمیر پیراشکی)
 
 برای ارسال این مطلب به دوستتان لطفا منو های زبر را بدقت تکمیل و دکمه ارسال را کلیک نمایید

 
 
 
 
  
دریافت رایگان (کلیک کنید)
ارسال دعوتنامه (کلیک کنید)
بازدید ها :   7227   بازدید   
تاریخ درج مطلب  19/2/1390
تغییر اندازه متن:  افزایش اندازه فونت متن    کاهش اندازه فونت متن
  چاپ این مطلب  

طرز تهیه پیراشکی(خمیر پیراشکی)

طرز تهیه پیراشکی(خمیر پیراشکی) واحد آشپزی و تغذیه تبیان زنجان-

مواد لازم:

مایه خمیر یک قاشق مرباخوری

آب ولرم یک چهارم پیمانه

آرد ۳ پیمانه

شکر ۲ قاشق غذاخوری

نمک یک قاشق مرباخوری

کره آب شده ۲ قاشق غذاخوری

آب یک پیمانه

تخم مرغ زده شده یک عدد

شیر یک قاشق غذاخوری

خرده نان یا پودر کنتاکی یک پیمانه

مواد داخل پیراشکی به دلخواه

طرز تهیه:

خمیر مایه و آب ولرم را مخلوط کنید و به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا ور بیاید. آرد، شکر، نمک، کره و آب را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر به دست بیاید. خمیر به دست آمده را به مدت ۱۰ دقیقه روی سطح آغشته به آرد ورز بدهید.

خمیر را درون یک کاسه کمی چرب قرار دهید، روی آن را بپوشانید و به مدت ۶۰تا۹۰ دقیقه کنار بگذارید تا حجم آن ۲برابر شود.*خمیر را مجدد به مدت ۲ دقیقه ورز دهید و در کاسه قرار دهید.*خمیر را به ۸ قسمت تقسیم کنید و کنار بگذارید.

مواد داخل پیراشکی را آماده کنید.*تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید.

خمیرهای تقسیم شده را با وردنه به شکل دایره باز کنید، مقداری مواد در وسط خمیر قرار دهید، کمی مخلوط تخم مرغ و شیر را دور لبه خمیر بمالید و تا کنید، گوشه های خمیر را کمی فشار دهید.

پیراشکی را ابتدا در مخلوط تخم مرغ و شیر و سپس در خرده نان بغلتانید و سرخ کنید.

در صورت تمایل می توانید این نوع پیراشکی را در فر بپزید.



آفتاب/گرد آوری:گروه آشپزی وتغذیه سایت تبیان زنجان
http://www.tebyan-zn.ir/cooking_nutrition.html

آرشیو های مرتبط : طرز تهیه پیراشکی , خمیر پیراشکی ,
  
نوشته شده توسط سیده مریم  سید معصومی خیاوی در تاریخ 90/2/19 ساعت 22:42

مرسی

  

12345
 
3 نفر به اين مطلب راي داده اند
میزان متوسط :5.0 از 5

اين مطلب تا چه ميزان مورد قبول شما واقع شد ؟
 نام و نام خانوادگی : 
آدرس Email :             
کد درون تصویر را وارد نمایید                       
 
 12345 
ضعيفعــالی
ضمن تشکر از توجه شما به این مطلب , نظرات سازنده شما در هر مطلب را صمیمانه ارج نهاده و آنرا به عنوان مرجعی قابل اعتماد جهت پیشرفت و ترقی اطلاع رسانی در فضای گفتمانی مناسب , می دانیم و اميد داريم بتوانيم از حسن نظر شما در راستاي افزايش سطح ارائه محتوا و خدمت رساني بهره گيريم.
نظر شما پس از بررسی توسط بخش محتوا, قابل روئیت برای عموم خواهدبود .
(توجه: تایید نظرات به معنی قبول و یا تایید محتوای آن  از سوی تبیان زنجان نمی باشد )

 
 

25519
© 2004-2009 Tebyan. The content is copyrighted to Tebyan Cultural and Information center and may not be reproduced on other websites.