مسابقه دین و اندیشه خانه قرآن باشگاه کاربران جامعه ورزشی خانواده خوشبخت دنیای کودکان آشپزی و تغذیه موبایل دانش و تکنولوژی مجله سلامت سیاست گردشگری
دنیای عکس و عکاسی اقتصاد زنان ادبیات هــنر سینما و تلویزیون بزرگان و مشاهیر مهدویت سرگرمی دانلود نرم افزار مرکز کتاب پایگاه ها جستجو روابط عمومی مقالات
   
صفحه اصلی وب سایت فید مطالب وب سایت عضویت رایگان در وب سایت جستجو در وب سایت سوالات رایج نقشه وب سایت درباره ما تماس با ما  
حتما ببنید
دقت کردید ؟؟
/ItMatchOnline.html
/photo-gallery/archive/17/135/276/0/30/default.html
/News-Article/News_agency/public_relation_tebyan/2012/1/11/48585.html
http://news.tebyan-zn.ir/
جدیدترین مطالب این بخش

طرزتهیه انار بیج
ابتدا سبزی را به همراه سیر کوبیده شده در روغن تفت بدهید. سپس پیاز را رنده و با ادویه ها به گوشت اضا...

طرز تهیه ی مرغ تنـدوری
ابتدا ماست و تمامي ادويه‌ها را در يك كاسه بزرگ چيني يا استيل مخلوط مي‌كنيم. پوست و چربي‌هاي اضافي م...

ارسال مطالب به دوستان
send to freinds ارسال مطلب برای استفاده سایر دوستان

عنوان مطلب : طرز تهيه ترش شامي همراه سس شامي
 
 برای ارسال این مطلب به دوستتان لطفا منو های زبر را بدقت تکمیل و دکمه ارسال را کلیک نمایید

 
 
 
 
  
دریافت رایگان (کلیک کنید)
ارسال دعوتنامه (کلیک کنید)
بازدید ها :   897   بازدید   
تاریخ درج مطلب  18/10/1390
تغییر اندازه متن:  افزایش اندازه فونت متن    کاهش اندازه فونت متن
  چاپ این مطلب  

طرز تهيه ترش شامي همراه سس شامي

طرز تهيه ترش شامي همراه سس شامي واحد آشپزی و تغذیه تبیان زنجان-

مواد لازم

•گوشت چرخ شده يك كيلوگرم

•جعفري خرد شده يك پيمانه

•گشنيزو نعنا خرد شده هر کدام نصف پيمانه

•چوچاق يك و نيم پيمانه

•پونه 1/4 پيمانه

•پياز رنده شده دو عدد

•سير دو حبه

•نمك، فلفل و زردچوبه و روغن به ميزان لازم

•تخم‌مرغ دو عدد

مواد لازم براي سس شامي ترش:

•رب گوجه‌فرنگي يك پيمانه

•كره 100 گرم

•آب نارنج نصف پيمانه

•آب ليمو سه قاشق سوپخوري

•روغن نصف پيمانه

دارچين يك قاشق چايخوري

•نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

•آب يك و نيم پيمانه

طرز تهيه:

گوشت چرخ شده را در ظرفي ريخته سبزي‌هاي خرد شده را به همراه سير و پياز رنده شده، نمك، فلفل زردچوبه و تخم‌مرغ به گوشت اضافه مي‌كنيم و خوب ورز مي‌دهيم تا حالت چسبندگي پيدا كند. بعد به اندازه دو قاشق غذاخوري از مواد برداشته و در كف دست پهن كرده و در روغن سرخ مي‌كنيم. بعد از سرخ كردن شامي‌ها را داخل سسي كه آماده كرده‌ايم مي‌چينيم و به مدت پنج دقيقه روي حرارت قرار مي‌دهيم تا بجوشد و شامي مزه‌دار شود.

طرز تهيه سس شامي ترش:

 روغن و كره را با هم مخلوط كرده و رب گوجه‌فرنگي را به همراه زردچوبه، نمك و فلفل در آن سرخ مي‌كنيم. بعد آب نارنج، دارچين و آب ليمو را به آن اضافه كرده و به مدت يك دقيقه آن را تفت مي‌دهيم و در آخر آب را به آن اضافه مي‌كنيم و مي‌گذاريم به جوش آيد و كمي غليظ شود.

نكتــه: چوچاق نوعي سبزي معطر محلي شهرهاي شمالي مي‌باشد مي‌توانيد به جاي آن از كمي نعنا استفاده كنيد.


گرد آوری:گروه آشپزی وتغذیه سایت تبیان زنجان
http://www.tebyan-zn.ir/cooking_nutrition.html

آرشیو های مرتبط : ترش شامي , سس شامي , شامي ,
  

12345
 
3 نفر به اين مطلب راي داده اند
میزان متوسط :5.0 از 5

اين مطلب تا چه ميزان مورد قبول شما واقع شد ؟
 نام و نام خانوادگی : 
آدرس Email :             
کد درون تصویر را وارد نمایید                       
 
 12345 
ضعيفعــالی
ضمن تشکر از توجه شما به این مطلب , نظرات سازنده شما در هر مطلب را صمیمانه ارج نهاده و آنرا به عنوان مرجعی قابل اعتماد جهت پیشرفت و ترقی اطلاع رسانی در فضای گفتمانی مناسب , می دانیم و اميد داريم بتوانيم از حسن نظر شما در راستاي افزايش سطح ارائه محتوا و خدمت رساني بهره گيريم.
نظر شما پس از بررسی توسط بخش محتوا, قابل روئیت برای عموم خواهدبود .
(توجه: تایید نظرات به معنی قبول و یا تایید محتوای آن  از سوی تبیان زنجان نمی باشد )

 
 

48237
© 2004-2009 Tebyan. The content is copyrighted to Tebyan Cultural and Information center and may not be reproduced on other websites.