مسابقه دین و اندیشه خانه قرآن باشگاه کاربران جامعه ورزشی خانواده خوشبخت دنیای کودکان آشپزی و تغذیه موبایل دانش و تکنولوژی مجله سلامت سیاست گردشگری
دنیای عکس و عکاسی اقتصاد زنان ادبیات هــنر سینما و تلویزیون بزرگان و مشاهیر مهدویت سرگرمی دانلود نرم افزار مرکز کتاب پایگاه ها جستجو روابط عمومی مقالات
   
صفحه اصلی وب سایت فید مطالب وب سایت عضویت رایگان در وب سایت جستجو در وب سایت سوالات رایج نقشه وب سایت درباره ما تماس با ما  
حتما ببنید
دقت کردید ؟؟
/News-Article/News_agency/public_relation_tebyan/2012/1/11/48585.html
/News-Article/Help/help_for_using_tebyan/2010/12/27/16865.html
/ItMatchOnline.html
http://news.tebyan-zn.ir/
/Voting/public_opinion/default.html
/archive/Religion_Thoughts/the_infallibles_family/god_messengers/Muhammad_prophet/0/10/default.html
/Directory/Free-Web-Submission.html
/photo-gallery/archive/17/135/276/0/30/default.html
جدیدترین مطالب این بخش

تغذیه برای جبران کم خونی
می توانید از برخی روش های تغذیه ای برای جبران کم خونی خود کمک بگیرید موادغذایی طبیعی ترین روش برای ...

چرا نباید سیب زمینی کبابی و نان تست بخورید؟
دانشمندان طبق تحقیقات خود دریافته اند که مواد غذایی که در معرض آتش هستند مانند سیب زمینی کبابی و نا...

ارسال مطالب به دوستان
send to freinds ارسال مطلب برای استفاده سایر دوستان

عنوان مطلب : چرا نباید سیب زمینی کبابی و نان تست بخورید؟
 
 برای ارسال این مطلب به دوستتان لطفا منو های زبر را بدقت تکمیل و دکمه ارسال را کلیک نمایید

 
 
 
 
  
دریافت رایگان (کلیک کنید)
ارسال دعوتنامه (کلیک کنید)
بازدید ها :   104   بازدید   
تاریخ درج مطلب  15/12/1395
تغییر اندازه متن:  افزایش اندازه فونت متن    کاهش اندازه فونت متن
  چاپ این مطلب  

چرا نباید سیب زمینی کبابی و نان تست بخورید؟

چرا نباید سیب زمینی کبابی و نان تست بخورید؟

دانشمندان طبق تحقیقات خود دریافته اند که مواد غذایی که در معرض آتش هستند مانند سیب زمینی کبابی و نان تست سرطان زا هستند.

ضررهای سیب زمینی کبابی و نان تست

دانشمندان دریافته اند که در خوردنی های دارای نشاسته که به مدت طولانی در معرض حرارت آتش قرار می گیرند، نوعی ماده شیمیایی به نام "أکریلاماید" ساخته می شود. دانشمندان بر این باورند که این ماده می تواند سرطان زا باشد.

سازمان استاندارد غذایی بریتانیا بنا دارد با تشویق مردم پختن صحیح غذا، مقدار مواد شیمیایی موجود در خوراکی ها را کاهش دهد. به توصیه این سازمان باید قبل از قهوه ای شدن خوراکی ها به پختن و یا کباب کردن آنها پایان داد.

بنا به آمار سازمان استاندارد غذایی بریتانیا مقدار مواد شیمیایی موجود در غذاهای همه رده های سنی، بالا است. سالانه 900 میلیون وعده غذایی همراه با سیب زمینی سرخ کرده در بریتانیا مصرف می شود. 

مضرات نان تست و سیب زمینی کبابی

دانشمندان می گویند که اکریلاماید از طریق واکنش اسید آمینو و نوعی ماده قندی موجود در غذاها تولید می شود. این ماده در سیب زمینی، شلغم، هویج وجود دارد و اگر در نتیجه پخت زیاد به رنگ قهوه ای در آید، به اسید آمینو موجود در مواد غذایی واکنش شیمیایی نشان خواهد داد.

احتمال رخ دادن این واکنش شیمیایی در غذاهایی که در مایکروور پخته یا آب پز شوند، در مقایسه با آنها که تست یا کباب می شوند، کمتر است. 

استیو وارنر، مدیر سازمان استاندارد غذایی بریتانیا می گوید:ما از مردم نمی خواهیم درباره آنچه می خورند نگران باشند، تنها از آنها می خواهیم زندگی شان را به روش مناسبی اداره کنند. همه آنچه برای کاهش مقدار مواد شیمایی در غذاهایتان انجام می دهید، ریسک مواجه شدن شما با خطرات را کاهش می دهد.

سیب زمینی سرخ کرده و کبابی از محبوب ترین خوراکی ها در بریتانیا است. نان تست نیز در همه جای جهان، از جمله کشورهای عربی استفاده می شود.


منبع: namnak.com

 

توجه : این مقاله توسط سیستم نرم افزاری واحد های وب سایت گردآوری شده است و تبیان زنجان ادعای مالکیت این محتوا را نداشته و صرفاً جهت ارتقای سواد عمومی منتشر گردیده است .تبیان زنجان یک وب سایت عمومی اطلاع رسانی میباشد. در صورتی که تولید کننده اصلی این محتوا میباشید و مایل نیستید در وب سایت تبیان زنجان این مطلب در دسترس عموم قرار گیرد لطفا از لینک ' ارسال گزارش ' زیر نسبت به ارسال درخواست خود اقدام فرمایید .
ارسال گزارش
آرشیو های مرتبط : سیب زمینی , نان تست , نشاسته ,
  

12345
 
0 نفر به اين مطلب راي داده اند
میزان متوسط :0.0 از 5

اين مطلب تا چه ميزان مورد قبول شما واقع شد ؟
 نام و نام خانوادگی : 
آدرس Email :             
کد درون تصویر را وارد نمایید                       
 
 12345 
ضعيفعــالی
ضمن تشکر از توجه شما به این مطلب , نظرات سازنده شما در هر مطلب را صمیمانه ارج نهاده و آنرا به عنوان مرجعی قابل اعتماد جهت پیشرفت و ترقی اطلاع رسانی در فضای گفتمانی مناسب , می دانیم و اميد داريم بتوانيم از حسن نظر شما در راستاي افزايش سطح ارائه محتوا و خدمت رساني بهره گيريم.
نظر شما پس از بررسی توسط بخش محتوا, قابل روئیت برای عموم خواهدبود .
(توجه: تایید نظرات به معنی قبول و یا تایید محتوای آن  از سوی تبیان زنجان نمی باشد )

 
 

183832
© 2004-2009 Tebyan. The content is copyrighted to Tebyan Cultural and Information center and may not be reproduced on other websites.