مسابقه دین و اندیشه خانه قرآن باشگاه کاربران جامعه ورزشی خانواده خوشبخت دنیای کودکان آشپزی و تغذیه موبایل دانش و تکنولوژی مجله سلامت سیاست گردشگری
دنیای عکس و عکاسی اقتصاد زنان ادبیات هــنر سینما و تلویزیون بزرگان و مشاهیر مهدویت سرگرمی دانلود نرم افزار مرکز کتاب پایگاه ها جستجو روابط عمومی مقالات
   
صفحه اصلی وب سایت فید مطالب وب سایت عضویت رایگان در وب سایت جستجو در وب سایت سوالات رایج نقشه وب سایت درباره ما تماس با ما  
حتما ببنید
دقت کردید ؟؟
/News-Article/Help/help_for_using_tebyan/2010/12/27/16865.html
/Voting/public_opinion/default.html
/photo-gallery/archive/17/135/276/0/30/default.html
http://news.tebyan-zn.ir/
جدیدترین مطالب این بخش

بیسکوئیت کره ای یونانی
شکر و کره را با هم مخلوط کنید تا شبیه خامه شود . تخم مرغ ها و زرده تخم مرغ را به آن بیافزایید و هم ...

کرم کره ای شکلاتی درست کنیم
همزن (دور کند)، 115 گرم کره رو تو یه کاسه بزرگ حدودا 1 دقیقه میزنیم تا نرم و صاف بشه. کم کم شکر ر...

ارسال مطالب به دوستان
send to freinds ارسال مطلب برای استفاده سایر دوستان

عنوان مطلب : کيک ماست درست کنیم
 
 برای ارسال این مطلب به دوستتان لطفا منو های زبر را بدقت تکمیل و دکمه ارسال را کلیک نمایید

 
 
 
 
  
دریافت رایگان (کلیک کنید)
ارسال دعوتنامه (کلیک کنید)
بازدید ها :   804   بازدید   
تاریخ درج مطلب  28/9/1389
تغییر اندازه متن:  افزایش اندازه فونت متن    کاهش اندازه فونت متن
  چاپ این مطلب  

کيک ماست درست کنیم

مواد لازم:

*آرد- 1.5 پيمانه

*بکينگ پودر- ۲ قاشق مرباخوري

*نمک- يک چهارم قاشق مرباخوري

*ماست- يک پيمانه

*شکر- يک پيمانه

*تخم مرغ- ۳ عدد درشت

*پوست ليموي رنده شده- يک قاشق مرباخوري

*وانيل- يک چهارم قاشق مرباخوري

*روغن مايع- نصف ليوان

مواد لازم براي روي کيک:

*مارمالاد ليمو، پرتقال و يا گريپ فروت- يک چهارم ليوان

*آب- يک قاشق مرباخوري

طرز تهيه:

سيني فر را در قسمت وسط فر قرار دهيد و فر را روي ۱۸۰ درجه تنظيم و روشن کنيد.قالب مناسب را چرب کنيد و کنار بگذاريد.آرد، بکينگ پودر و نمک را با هم الک کنيد.ماست، شکر، تخم مرغ ، پوست ليمو و وانيل را با هم مخلوط کنيد.با استفاده از ليسک، مواد خشک را به آرامي با مواد خيس مخلوط کنيد و در قالب بريزيد و به مدت ۵۰ دقيقه در فر قرار دهيد.پس از آن که کيک کمي خنک شد با استفاده از نوک چاقو کيک را از کنار قالب جدا کنيد تا کمي شل شود و آن را روي سيني سيم دار برگردانيد.مارمالاد و آب را روي حرارت ملايم قرار دهيد تا ذوب شود، سپس با برس، مارمالاد داغ را روي کيک بماليد.پس از خنک شدن، کيک را برش بزنيد و سرو کنيد

خراسان
گرد آوری:گروه آشپزی وتغذیه سایت تبیان زنجان
http://www.tebyan-zn.ir/cooking_nutrition.html

آرشیو های مرتبط : کيک ماست , تهیه کیک ,
  
نوشته شده توسط گیسو  خلیلی ایلخچی در تاریخ 90/2/7 ساعت 12:8

با سلام مطلب مفید وجالبی بود . با تشکر

  
نوشته شده توسط فاطمه  زینال زاده در تاریخ 89/9/28 ساعت 14:22

چقدر لذت بخشه وقتی مطالب خودتو تو صفحه اصلی سایت می بینی!!! حالا این مطالب 40 امتیازی حساب میشوند...

  

12345
 
2 نفر به اين مطلب راي داده اند
میزان متوسط :5.0 از 5

اين مطلب تا چه ميزان مورد قبول شما واقع شد ؟
 نام و نام خانوادگی : 
آدرس Email :             
کد درون تصویر را وارد نمایید                       
 
 12345 
ضعيفعــالی
ضمن تشکر از توجه شما به این مطلب , نظرات سازنده شما در هر مطلب را صمیمانه ارج نهاده و آنرا به عنوان مرجعی قابل اعتماد جهت پیشرفت و ترقی اطلاع رسانی در فضای گفتمانی مناسب , می دانیم و اميد داريم بتوانيم از حسن نظر شما در راستاي افزايش سطح ارائه محتوا و خدمت رساني بهره گيريم.
نظر شما پس از بررسی توسط بخش محتوا, قابل روئیت برای عموم خواهدبود .
(توجه: تایید نظرات به معنی قبول و یا تایید محتوای آن  از سوی تبیان زنجان نمی باشد )

 
 

15042
© 2004-2009 Tebyan. The content is copyrighted to Tebyan Cultural and Information center and may not be reproduced on other websites.