مسابقه دین و اندیشه خانه قرآن باشگاه کاربران جامعه ورزشی خانواده خوشبخت دنیای کودکان آشپزی و تغذیه موبایل دانش و تکنولوژی مجله سلامت سیاست گردشگری
دنیای عکس و عکاسی اقتصاد زنان ادبیات هــنر سینما و تلویزیون بزرگان و مشاهیر مهدویت سرگرمی دانلود نرم افزار مرکز کتاب پایگاه ها جستجو روابط عمومی مقالات
   
صفحه اصلی وب سایت فید مطالب وب سایت عضویت رایگان در وب سایت جستجو در وب سایت سوالات رایج نقشه وب سایت درباره ما تماس با ما  
حتما ببنید
دقت کردید ؟؟
/Directory/Free-Web-Submission.html
/News-Article/Help/help_for_using_tebyan/2010/12/27/16865.html
/ItMatchOnline.html
/archive/photography/0/10/default.html
جدیدترین مطالب این بخش

کیک پان اسپانیا با آرد برنج
پان کیکی ساده و اسپانیایی است. این کیک کلاسیک را با آرد ساده نیز می‌توانید درست کنید. در این‌صورت ا...

طرز تهیه شیرینی بادامی
خمیر بادام یا مارسپان را می توانید از شیرینی فروشی‌ها خریداری کرده یا خودتان تهیه کنید. اگر خمیر را...

ارسال مطالب به دوستان
send to freinds ارسال مطلب برای استفاده سایر دوستان

عنوان مطلب : کیک مثلثی (خوشمزه ،ساده ،آسان)
 
 برای ارسال این مطلب به دوستتان لطفا منو های زبر را بدقت تکمیل و دکمه ارسال را کلیک نمایید

 
 
 
 
  
دریافت رایگان (کلیک کنید)
ارسال دعوتنامه (کلیک کنید)
بازدید ها :   2397   بازدید   
تاریخ درج مطلب  8/3/1391
تغییر اندازه متن:  افزایش اندازه فونت متن    کاهش اندازه فونت متن
  چاپ این مطلب  

کیک مثلثی (خوشمزه ،ساده ،آسان)

کیک مثلثی (خوشمزه ،ساده ،آسان) واحد آشپزی و تغذیه تبیان زنجان-

این کیک بر خلاف دیگر کیک ها در دستگاه ساندویچ ساز درست می شود و می تواند یک عصرانه خوشمزه با شکلی متفاوت باشد. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه کیک مثلثی آشنا می شوید.

مواد لازم 25 تا 30 عدد کیک

تخم مرغ: 3 عدد

شکر: 1 پیمانه

ماست: سه چهارم پیمانه

آرد: دو و یک سوم پیمانه

روغن جامد: سه چهارم پیمانه

وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

بکینگ پودر: یک و نیم قاشق چایخوری

طرز تهیه

مرحله 1 - روغن را همراه با و وانیل شکر به کمک همزن زده سپس تخم مرغ ها را دانه دانه افزوده و هر کدام را برای 1 دقیقه بزنید.

مرحله 2 - بکینگ پودر را به ماست اضافه کنید و سپس به مخلوط بالا بیافزایید و با قاشق هم بزنید.

مرحله 3 - آرد الک شده را به مواد افزوده و ساندویچ ساز را گرم کنید، سپس در هر قسمت از ساندویچ ساز یک قاشق غذاخوری از مایه را بریزید. (در این قسمت می توانید به کل یا نصف از مواد 1 قاشق کاکائو یا قهوه بزنید)

مرحله 4 - اجازه دهید مایه برای 5 دقیقه یا بیشتر در ساندویچ سازب باید تا طلایی شود، سپس آنرا برگردانده تا سمت دیگر نیز رنگ بگیرد سپس به دلخواه تزیین کرده و سرو نمایید.


 

ملک بانو / گرد آوری:گروه آشپزی وتغذیه سایت تبیان زنجان
http://www.tebyan-zn.ir/cooking_nutrition.html 

آرشیو های مرتبط : کیک , کیک مثلثی ,
  
نوشته شده توسط سمیرا  مومنی در تاریخ 91/3/9 ساعت 10:33

واقعا ابتکار جالبی بود

  

12345
 
1 نفر به اين مطلب راي داده اند
میزان متوسط :5.0 از 5

اين مطلب تا چه ميزان مورد قبول شما واقع شد ؟
 نام و نام خانوادگی : 
آدرس Email :             
کد درون تصویر را وارد نمایید                       
 
 12345 
ضعيفعــالی
ضمن تشکر از توجه شما به این مطلب , نظرات سازنده شما در هر مطلب را صمیمانه ارج نهاده و آنرا به عنوان مرجعی قابل اعتماد جهت پیشرفت و ترقی اطلاع رسانی در فضای گفتمانی مناسب , می دانیم و اميد داريم بتوانيم از حسن نظر شما در راستاي افزايش سطح ارائه محتوا و خدمت رساني بهره گيريم.
نظر شما پس از بررسی توسط بخش محتوا, قابل روئیت برای عموم خواهدبود .
(توجه: تایید نظرات به معنی قبول و یا تایید محتوای آن  از سوی تبیان زنجان نمی باشد )

 
 

64133
© 2004-2009 Tebyan. The content is copyrighted to Tebyan Cultural and Information center and may not be reproduced on other websites.