مسابقه دین و اندیشه خانه قرآن باشگاه کاربران جامعه ورزشی خانواده خوشبخت دنیای کودکان آشپزی و تغذیه موبایل دانش و تکنولوژی مجله سلامت سیاست گردشگری
دنیای عکس و عکاسی اقتصاد زنان ادبیات هــنر سینما و تلویزیون بزرگان و مشاهیر مهدویت سرگرمی دانلود نرم افزار مرکز کتاب پایگاه ها جستجو روابط عمومی مقالات
   
صفحه اصلی وب سایت فید مطالب وب سایت عضویت رایگان در وب سایت جستجو در وب سایت سوالات رایج نقشه وب سایت درباره ما تماس با ما  
حتما ببنید
دقت کردید ؟؟
/News-Article/Help/help_for_using_tebyan/2010/12/27/16865.html
/archive/Religion_Thoughts/the_infallibles_family/god_messengers/Muhammad_prophet/0/10/default.html
/photo-gallery/archive/17/135/276/0/30/default.html
http://news.tebyan-zn.ir/
/ItMatchOnline.html
/archive/photography/0/10/default.html
/News-Article/News_agency/public_relation_tebyan/2012/1/11/48585.html
/Voting/public_opinion/default.html
جدیدترین مطالب این بخش

طرز تهیه آبگوشت ترش
آبگوشت ترش جزو آبگوشت و اشکنه میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه...

طرز تهیه خورش نخود فرنگی
خورش نخود فرنگی یه غذای لذیذ وخوشمزه اییه که سریع آماده می شه .توصیه می کنم که حتما درست کنید واز خ...

ارسال مطالب به دوستان
send to freinds ارسال مطلب برای استفاده سایر دوستان

عنوان مطلب : طرز تهیه ران مرغ ترش با سس انار
 
 برای ارسال این مطلب به دوستتان لطفا منو های زبر را بدقت تکمیل و دکمه ارسال را کلیک نمایید

 
 
 
 
  
دریافت رایگان (کلیک کنید)
ارسال دعوتنامه (کلیک کنید)
بازدید ها :   126   بازدید   
تاریخ درج مطلب  15/12/1395
تغییر اندازه متن:  افزایش اندازه فونت متن    کاهش اندازه فونت متن
  چاپ این مطلب  

طرز تهیه ران مرغ ترش با سس انار

طرز تهیه ران مرغ ترش با سس انار

شمالی ها به غذاهای ترش علاقه دارند، در خیلی از غذاهایشان از دانه های انار استفاده می کنند.

مواد لازم برای ران مرغ ترش با سس انار 

ران مرغ:3 عدد

آب انار:2 پیمانه

انار دانه شده:یک عدد

روغن هسته انگور:6 قاشق سوپخوری

رب انار:3 قاشق سوپخوری

شکر:یک چهارم قاشق سوپخوری

پیاز سرخ شده:3 قاشق سوپخوری

آرد نشاسته ذرت:یک دوم قاشق سوپخوری

سس انار:1 قاشق سوپخوری

پیاز رنده شده:1 عدد

طرز تهیه ران مرغ ترش با سس انار

ابتدا ران مرغ را به همراه پیاز رنده شده، مقداری آب انار، سس انار، رب انار و 2 قاشق سوپخوری از روغن هسته انگور مخلوط می کنیم و به مدت 24 ساعت در یخچال می گذاریم تا مزه دار شود؛ سپس درون یک تابه همه مواد را می ریزیم و می گذاریم تا 45 دقیقه مرغ با کلیه مواد سس پخته شود.

در اواخر پخت آرد نشاسته را با پیاز سرخ شده و 4 قاشق سوپخوری آب انار مخلوط و به خوراک اضافه می کنیم و می گذاریم تا خوراک کاملا غلیظ شود. در اواخر پخت دانه های انار را افزوده، درون ظرف ریخته و از سس غذا روی مرغ می ریزیم 

بسته به ذائقه می توانیم از شکر نیز اضافه کنیم. نوع رب اناری که استفاده می کنیم باعث ترش و ملس شدن خوراک می شود.

 نکات تکمیلی در مورد ران مرغ ترش

ران مرغ ترش جزو غذای ملل - سایر میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .

ران مرغ ترش را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .


منبع: namnak.com

 

توجه : این مقاله توسط سیستم نرم افزاری واحد های وب سایت گردآوری شده است و تبیان زنجان ادعای مالکیت این محتوا را نداشته و صرفاً جهت ارتقای سواد عمومی منتشر گردیده است .تبیان زنجان یک وب سایت عمومی اطلاع رسانی میباشد. در صورتی که تولید کننده اصلی این محتوا میباشید و مایل نیستید در وب سایت تبیان زنجان این مطلب در دسترس عموم قرار گیرد لطفا از لینک ' ارسال گزارش ' زیر نسبت به ارسال درخواست خود اقدام فرمایید .
ارسال گزارش
آرشیو های مرتبط : مرغ ترش , غذای شمالی , انار ,
  

12345
 
0 نفر به اين مطلب راي داده اند
میزان متوسط :0.0 از 5

اين مطلب تا چه ميزان مورد قبول شما واقع شد ؟
 نام و نام خانوادگی : 
آدرس Email :             
کد درون تصویر را وارد نمایید                       
 
 12345 
ضعيفعــالی
ضمن تشکر از توجه شما به این مطلب , نظرات سازنده شما در هر مطلب را صمیمانه ارج نهاده و آنرا به عنوان مرجعی قابل اعتماد جهت پیشرفت و ترقی اطلاع رسانی در فضای گفتمانی مناسب , می دانیم و اميد داريم بتوانيم از حسن نظر شما در راستاي افزايش سطح ارائه محتوا و خدمت رساني بهره گيريم.
نظر شما پس از بررسی توسط بخش محتوا, قابل روئیت برای عموم خواهدبود .
(توجه: تایید نظرات به معنی قبول و یا تایید محتوای آن  از سوی تبیان زنجان نمی باشد )

 
 

183824
© 2004-2009 Tebyan. The content is copyrighted to Tebyan Cultural and Information center and may not be reproduced on other websites.