مسابقه دین و اندیشه خانه قرآن باشگاه کاربران جامعه ورزشی خانواده خوشبخت دنیای کودکان آشپزی و تغذیه موبایل دانش و تکنولوژی مجله سلامت سیاست گردشگری
دنیای عکس و عکاسی اقتصاد زنان ادبیات هــنر سینما و تلویزیون بزرگان و مشاهیر مهدویت سرگرمی دانلود نرم افزار مرکز کتاب پایگاه ها جستجو روابط عمومی مقالات
   
صفحه اصلی وب سایت فید مطالب وب سایت عضویت رایگان در وب سایت جستجو در وب سایت سوالات رایج نقشه وب سایت درباره ما تماس با ما  
حتما ببنید
دقت کردید ؟؟
/ItMatchOnline.html
/photo-gallery/archive/17/135/276/0/30/default.html
/News-Article/Help/help_for_using_tebyan/2010/12/27/16865.html
http://news.tebyan-zn.ir/
/archive/Religion_Thoughts/the_infallibles_family/god_messengers/Muhammad_prophet/0/10/default.html
/archive/photography/0/10/default.html
/News-Article/News_agency/public_relation_tebyan/2012/1/11/48585.html
/Directory/Free-Web-Submission.html
جدیدترین مطالب این بخش

طرز تهیه آبگوشت ترش
آبگوشت ترش جزو آبگوشت و اشکنه میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه...

طرز تهیه خورش نخود فرنگی
خورش نخود فرنگی یه غذای لذیذ وخوشمزه اییه که سریع آماده می شه .توصیه می کنم که حتما درست کنید واز خ...

ارسال مطالب به دوستان
send to freinds ارسال مطلب برای استفاده سایر دوستان

عنوان مطلب : سوپ چغندر
 
 برای ارسال این مطلب به دوستتان لطفا منو های زبر را بدقت تکمیل و دکمه ارسال را کلیک نمایید

 
 
 
 
  
دریافت رایگان (کلیک کنید)
ارسال دعوتنامه (کلیک کنید)
بازدید ها :   83   بازدید   
تاریخ درج مطلب  15/12/1395
تغییر اندازه متن:  افزایش اندازه فونت متن    کاهش اندازه فونت متن
  چاپ این مطلب  

سوپ چغندر

سوپ چغندر

همــه می داننـد كه رنگ قرمز اشتهاآور است. حالا اگر شما غذایی را طبخ و سرو كنید كه رنگش قرمز باشد نیمی از راه جلب توجه به غذا را بی زحمت رفته اید. چغندر مانند سیب زمینی از گروه گیاهانی است كه ریشه آن مصرف می شود. این گیاه در ایران معمولا به صورت پخته شده با شكر كه لبو نام می گیرد، خورده می شود اما سوپ آن را به هیچ وجه از دست ندهید كه یكی از خوشمزه ترین و پرخاصیت ترین سوپ ها در فصل پاییز و زمستان است.

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

چغندر متوسط: 3عدد، رنده شده

• روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری

• هویج متوسط: یك عدد، رنده شده

• سیب زمینی: یك عدد، رنده شده

• آب مرغ: یك و نیم لیتر

• ورمیشل: 100 گرم

• خامه: یك چهارم پیمانه

• سركه سفید: 2 قاشق غذاخوری

• نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم

روش تهیه: 

1- روغن را در یك قابلمه روی شعله متوسط داغ كرده و چغندر و هویج را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود. 

2- سیب زمینی را اضافه كرده و پس از یك دقیقه آب مرغ را به سوپ بیفزایید. پس از اینكه به جوش آمد، شعله را كم كرده و با در بسته، 25 دقیقه آن را بپزید. 

3- هنگامی كه سبزیجات كاملا پخت، نمك و فلفل آن را اندازه كرده و ورمیشل را اضافه كنید. پس از 15 دقیقه سركه و خامه را داخل سوپ ریخته و هم بزنید. سوپ را با نان و سبزی خوردن سرو كنید. 

نکات:

1- اضافه كردن كمی گردن و بال مرغ، سوپ را خوشمزه تر می كند.

2- می توانید كمی جعفری ساطوری شده قبل از سرو در سوپ بریزید. 

3- این سوپ با آب گوشت یا قلم خوشمزه تر می شود. 

4- می توانید خامه را حذف كنید. 

5- به جای سركه از آبلیمو نیز می توانید استفاده كنید.


منبع: bartarinha.ir

 

 

 

توجه : این مقاله توسط سیستم نرم افزاری واحد های وب سایت گردآوری شده است و تبیان زنجان ادعای مالکیت این محتوا را نداشته و صرفاً جهت ارتقای سواد عمومی منتشر گردیده است .تبیان زنجان یک وب سایت عمومی اطلاع رسانی میباشد. در صورتی که تولید کننده اصلی این محتوا میباشید و مایل نیستید در وب سایت تبیان زنجان این مطلب در دسترس عموم قرار گیرد لطفا از لینک ' ارسال گزارش ' زیر نسبت به ارسال درخواست خود اقدام فرمایید .
ارسال گزارش
آرشیو های مرتبط : چغندر , سوپ , غذای زمستانی ,
  

12345
 
0 نفر به اين مطلب راي داده اند
میزان متوسط :0.0 از 5

اين مطلب تا چه ميزان مورد قبول شما واقع شد ؟
 نام و نام خانوادگی : 
آدرس Email :             
کد درون تصویر را وارد نمایید                       
 
 12345 
ضعيفعــالی
ضمن تشکر از توجه شما به این مطلب , نظرات سازنده شما در هر مطلب را صمیمانه ارج نهاده و آنرا به عنوان مرجعی قابل اعتماد جهت پیشرفت و ترقی اطلاع رسانی در فضای گفتمانی مناسب , می دانیم و اميد داريم بتوانيم از حسن نظر شما در راستاي افزايش سطح ارائه محتوا و خدمت رساني بهره گيريم.
نظر شما پس از بررسی توسط بخش محتوا, قابل روئیت برای عموم خواهدبود .
(توجه: تایید نظرات به معنی قبول و یا تایید محتوای آن  از سوی تبیان زنجان نمی باشد )

 
 

183872
© 2004-2009 Tebyan. The content is copyrighted to Tebyan Cultural and Information center and may not be reproduced on other websites.