مسابقه دین و اندیشه خانه قرآن باشگاه کاربران جامعه ورزشی خانواده خوشبخت دنیای کودکان آشپزی و تغذیه موبایل دانش و تکنولوژی مجله سلامت سیاست گردشگری
دنیای عکس و عکاسی اقتصاد زنان ادبیات هــنر سینما و تلویزیون بزرگان و مشاهیر مهدویت سرگرمی دانلود نرم افزار مرکز کتاب پایگاه ها جستجو روابط عمومی مقالات
   
صفحه اصلی وب سایت فید مطالب وب سایت عضویت رایگان در وب سایت جستجو در وب سایت سوالات رایج نقشه وب سایت درباره ما تماس با ما  
حتما ببنید
دیه و قصاص در مباحث حقوق زن
ایجاد دکوراسیونی مردانه در خانه
همسر فرعون و حضرت مریم ، الگوهاي زنان
دیه و قصاص در مباحث حقوق زن
رابطه حجاب با اصل آزادي
عکس های دختر بچه ناز
چیدمان میزنهار خوری در منزل
مقام زن درایران باستان
دقت کردید ؟؟
/News-Article/Help/help_for_using_tebyan/2010/12/27/16865.html
/archive/Religion_Thoughts/the_infallibles_family/god_messengers/Muhammad_prophet/0/10/default.html
/News-Article/News_agency/public_relation_tebyan/2012/1/11/48585.html
/photo-gallery/archive/17/135/276/0/30/default.html
http://news.tebyan-zn.ir/
/ItMatchOnline.html
/Voting/public_opinion/default.html
/Directory/Free-Web-Submission.html
جدیدترین مطالب این بخش

چطور دیوارها را برای نوروز بتکانیم؟
با نزدیک شدن نوروز و فصل بهار، ماجرای خانه تکانی در خانواده های ایرانی رونق می گیرد. اولین جایی هم ...

گیاهــــان خوش عطر و طعم ایران
وقتی در کشوری زندگی کنید که بیشترین گل و گیاه دارویی در آن پرورش می‌یابد، حتما هم باید از مواهب انو...

ارسال مطالب به دوستان
send to freinds ارسال مطلب برای استفاده سایر دوستان

عنوان مطلب : روش های نگهداری از میوه های تابستانی
 
 برای ارسال این مطلب به دوستتان لطفا منو های زبر را بدقت تکمیل و دکمه ارسال را کلیک نمایید

 
 
 
 
  
دریافت رایگان (کلیک کنید)
ارسال دعوتنامه (کلیک کنید)
بازدید ها :   1084   بازدید   
تاریخ درج مطلب  14/12/1395
تغییر اندازه متن:  افزایش اندازه فونت متن    کاهش اندازه فونت متن
  چاپ این مطلب  

روش های نگهداری از میوه های تابستانی

روش های نگهداری از میوه های تابستانی

چگونه میوه های تابستانی را برای زمستان نگهداری کنیم

روش های نگهداری از میوه های تابستانی در فصل تابستان میوه های پر خاصیتی وجود دارد که در زمستان دیگر وجود ندارد.برای برخی از افراد که به میوه های تابستانی علاقه دارند و دلشان میخواهد در زمستان طعم میوه های تابستانی را بچشند، روش هایی برای حفظ و نگهداری میوه های تابستانی وجود دارد که خاصیتشان هم از بیین نرود. با ما همراه باشید 

لازم نیست که شما یک متخصص کنسرو مربا باشید شما فقط باید بدانید که چگونه آن را بجوشانید و هم بزنید. کنسرو میوه اساساً از میوه که در شربت قند غلیظ پخته شده می باشد و پس از آن برای حفاظت می توان آنها را در یخچال و فریزر برای چند هفته ذخیره کرد و به صورت منجمد برای چند ماه، یا به صورت کنسرو شده برای چند سال ذخیره می شود.

در مورد مربا و ژله چگونه است؟ مربا و ژله قوام ضخیم تر برای نگهداری به دلیل پکتین، یک ماده در بسیاری از میوه ها دارد اما اغلب در مقادیر نسبتاً کم است. شما می توانید پکتین با تکان دادن به یک جعبه محصول پکتین اضافه نمایید، که شما می توانید در سوپر مارکت ها در مواد کنسروی پیدا کنید برای ژله، پکتین پس از استخراج عصاره از میوه اضافه می شود.

از آنجا که آنها مقدار زیادی از پکتین و شکر دارند مربا و ژله بسیار آسان می توانند در یک حمام آب کنسرو شوند در اینجا مراحل اصلی تهیه مربا یا ژل عبارتند از:

مراحل تهیه مربا یا ژل

مرحله 1: میوه را با استفاده از یک دستور العمل از هر کتاب آشپزی عمومی آماده کنید. پوست مرکبات، ادویه جات و طعم دهنده های دیگر می تواند اضافه شود در حالی که میوه با شکر پخته می شود شیشه و درب کنسرو را در یک گلدان آب جوش استریل کنید. شیشه استریل شده را با قرار دادن در یک ظرف در یک اجاق 250˚ گرم نگه دارید.

مرحله 2: قوطی را تا ½ اینچ ازانتها از مربا و یا ژله پر کنید. مطمئن شوید که مربا آماده قرار دادن درون شیشه است ½ قاشق غذا خوری مربای جوشانده را بر روی یک بشقاب بریزید. بگذارید خنک شود و بشقاب را کج کنید. اگر مربای لغزش پیدا نکرد آن آماده برای قرار دادن در ظرف است اگر آن به راحتی لغزش داشت آن را کمی طولانی تر طبخ کنید. ژله داغ آسان تر در شیشه قرار داده می شود اگر شما آن را برای اولین بار در یک پیرکس یا پارچ شیشه ای مقاوم به گرما بریزید.

مرحله 3: درب و مهر و موم لاستیک را قبل از قرار دادن روی قوطی گرم در آب نیم جوش قرار دهید. درب را محکم بپیچانید و قوطی را به آرامی در آب جوش به مدت 10 دقیقه قرار دهید. اجازه ندهید که شیشه بسته بندی شده و گرم قبل از پردازش در یک حمام آب کنسروساز خنک شود. هنگامی که آنها حرارت خود را از دست بدهند آنها می توانند با غوطه ور شدن در آب گرم ترک بردارند.

مرحله 4: قوطی ها را بردارید و اجازه دهید آنها سرد شوند. اگر یک تورفتگی خفیف در درب وجود دارد و یک شیشه صدای پینگ می دهد آن بصورتی پایدار و محکم مهر و موم شده است. اگر درب هر قوطی پردازش شده مهر و موم شکسته شود آنها را در یخچال و فریزر نگهدارید و محتویات را ظرف مدت دو هفته استفاده کنید.

توجه:

به دلیل اسیدیته، میوه ی به درستی استریل شده به ندرت به باکتری آلوده می شود. آنها را در یک زیرزمین و یا منطقه دیگر که در آن درجه حرارت بین 50˚ و 70˚ F باشد نگهداری کنید. قبل از مصرف شیشه های باقی مانده بررسی شود اگر محتویات به نظر کف آلود یا تغییر رنگ دارد دور بیاندازید اگر درب برآمده و یا تغییر شکل داده است و یا اگر از لبه چکه می کند. یا بوی عجیب و غریب، قارچ دارد این ها یک هشدار روشن هستند.

 

منبع: akairan.com

 

توجه : این مقاله توسط سیستم نرم افزاری واحد های وب سایت گردآوری شده است و تبیان زنجان ادعای مالکیت این محتوا را نداشته و صرفاً جهت ارتقای سواد عمومی منتشر گردیده است .تبیان زنجان یک وب سایت عمومی اطلاع رسانی میباشد. در صورتی که تولید کننده اصلی این محتوا میباشید و مایل نیستید در وب سایت تبیان زنجان این مطلب در دسترس عموم قرار گیرد لطفا از لینک ' ارسال گزارش ' زیر نسبت به ارسال درخواست خود اقدام فرمایید .
ارسال گزارش
آرشیو های مرتبط : نگهداری میوه , مربا , ژله , میوه تابستانی ,
  

12345
 
0 نفر به اين مطلب راي داده اند
میزان متوسط :0.0 از 5

اين مطلب تا چه ميزان مورد قبول شما واقع شد ؟
 نام و نام خانوادگی : 
آدرس Email :             
کد درون تصویر را وارد نمایید                       
 
 12345 
ضعيفعــالی
ضمن تشکر از توجه شما به این مطلب , نظرات سازنده شما در هر مطلب را صمیمانه ارج نهاده و آنرا به عنوان مرجعی قابل اعتماد جهت پیشرفت و ترقی اطلاع رسانی در فضای گفتمانی مناسب , می دانیم و اميد داريم بتوانيم از حسن نظر شما در راستاي افزايش سطح ارائه محتوا و خدمت رساني بهره گيريم.
نظر شما پس از بررسی توسط بخش محتوا, قابل روئیت برای عموم خواهدبود .
(توجه: تایید نظرات به معنی قبول و یا تایید محتوای آن  از سوی تبیان زنجان نمی باشد )

 
 

183689
© 2004-2009 Tebyan. The content is copyrighted to Tebyan Cultural and Information center and may not be reproduced on other websites.