مسابقه دین و اندیشه خانه قرآن باشگاه کاربران جامعه ورزشی خانواده خوشبخت دنیای کودکان آشپزی و تغذیه موبایل دانش و تکنولوژی مجله سلامت سیاست گردشگری
دنیای عکس و عکاسی اقتصاد زنان ادبیات هــنر سینما و تلویزیون بزرگان و مشاهیر مهدویت سرگرمی دانلود نرم افزار مرکز کتاب پایگاه ها جستجو روابط عمومی مقالات
     
صفحه اصلی وب سایت فید مطالب وب سایت عضویت رایگان در وب سایت جستجو در وب سایت سوالات رایج نقشه وب سایت درباره ما تماس با ما  
سایر بخش های همگروه : خواص میوه ها / خواص مرکبات / خواص خشکبار و آجیل / خواص لبنیات / خواص گوشت ها / خواص گیاهان دارویی / خواص ادویه ها و چاشنی ها / خواص نوشیدنی ها / خواص سبزیجات / خواص حبوبات / خواص سایر مواد غذایی /
حتما ببینید
دقت کردید ؟؟
/archive/Religion_Thoughts/the_infallibles_family/god_messengers/Muhammad_prophet/0/10/default.html
/News-Article/News_agency/public_relation_tebyan/2012/1/11/48585.html
/Directory/Free-Web-Submission.html
http://news.tebyan-zn.ir/
/archive/photography/0/10/default.html
/ItMatchOnline.html
/Voting/public_opinion/default.html
/photo-gallery/archive/17/135/276/0/30/default.html
جدیدترین مطالب این بخش

قره‌قروت بخورید آنفلوآنزا نگیرید!!
متخصص تغذیه با اشاره به خواص درمانی و تغذیه‌ای قره‌قروت گفت: مصرف این ماده غذایی دستگاه ایمنی بدن ر...

خواص شیر از نظر طب سنتی
یک متخصص طب سنتی گفت: شیر گاو تقویت کننده مغز بوده و رطوبت آن را زیاد می‌کند، برطرف کننده فراموشی, ...

ارسال دعوتنامه


آیا مایلید دوستان خود را نیز دعوت به مشاهده محتوای بروز این وب سایت کنید ؟
آیا میدانید با ارسال هر دعوت نامه 5 امتیاز( به همراه 15 امتیاز رزرو) به مجموع امتیازات شما افزوده میشود ؟



 

دریافت رایگان مطالب
آیا میدانید میتوانید مقالات وب سایت را با استفاده از قدرت گوگل و بصورت روزانه در ایمیل خود دریافت و مطالعه کنید ؟br /> بیش از صد ها عنوان مطلب خواندنی را روزانه به همین راحتی و هر زمان که مایلید مطالعه کنید !
عضویت رایگان دریافت مقالات در ایمیل
 

پنیر واقعا خنگ می‌کند؟

وقتی که کلسیم خون با خوردن پنیر زیاد شود، بدن برای نگه داشتن این نسبت از مغز که منبع فسفر است برداشت می‌کند و همین امر باعث کاهش فسفر مغز می‌شود، در حالیکه فسفر برای عملکرد مغز ضروری است. ...

 

قره‌قروت بخورید آنفلوآنزا نگیرید!!

متخصص تغذیه با اشاره به خواص درمانی و تغذیه‌ای قره‌قروت گفت: مصرف این ماده غذایی دستگاه ایمنی بدن را تقویت و از ابتلا به بیماری آنفلوآنزا جلوگیری می‌کند. ...

 

شیر A۱ و A۲ چه تفاوت هایی با هم دارند؟

خواص شیردر حال حاضر، شیر A۲ که به عنوان یک انتخاب سالم تر از شیر معمول به بازار عرضه شده است. ادعا شده که خواص سلامتی متعدد و دارای هضم راحت تر برای افرادی دچار عدم تحمل لاکتوز می باشد. ...

 

خواص شیر از نظر طب سنتی

یک متخصص طب سنتی گفت: شیر گاو تقویت کننده مغز بوده و رطوبت آن را زیاد می‌کند، برطرف کننده فراموشی, مالیخولیا و وسواس بوده و مقوی قلب است، همچنین برای افراد سوداوی و مزاج خشک مفید بوده و ملین شکم است. ...

 

ماست را خالی نخورید!

طبع شیر، سرد است و به این دلیل ماست هم جزء مواد غذایی با طبع سرد و تر به شمار می رود. خاصیت رطوبت بخشی این ماده غذایی باعث شده تا علاوه بر مصرف خوراکی بتوان آن را به عنوان یک داروی طبیعی برای مشکلات پوستی هم به کار برد؛ مثلا افرادی که پوست خشکی دارند می توانند ...

 

تفاوت کشک صنعتی و سنتی در چیست؟

خواص کشک خرید بهترین نوع کشک شناخت کشک واقعی آشنایی برای خرید کشک درست کردن کشک خانگی تفاوت های کشک صنعتی و سنتی علت تیرگی رنگ کشک ها مکان نگهداری کشک راهنمای خرید کشک طرز تهیه کشک مدت زمان نگهداری لبنیات علت کپک کشک ...

 

شیر بهتر است یا ماست یا کشک؟

هرم موادغذایی، لبنیات جایگاه ویژه ای دارند و تاکید می شود هر فرد با توجه به سن و جنس خود، روزانه بین ۲ تا ۴ واحد شیر یا سایر لبنیات مصرف کند. با دکتر سیدعلی کشاورز، متخصص تغذیه و رژیم درمانی و مدیرگروه دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در مورد خواص این گروه غذایی صحبت کرده ایم. ...

 

خواص بی نظیر ماست

ماست از تخمیر شیر به دست می‌آید، پس از حرارت دادن شیر تا دمای 80 درجه سانتی‌گراد و تغییر و تخریب پروتئین کازئین در شیر و اضافه شدن استرپتوکوکوس و بیفیدوباکتری‌ها در شیر لخته ایجاد شده و پس از سرد کردن تا دمای 45 درجه سانتی‌گراد بین 7-4 ساعت ماست به دست می‌آید ...

 

پنیر؛ صبحانه‌ای که نباید صبحها خورد

پنیر فتا را به سرعت مصرف کنید و در ظرف دربسته نگه دارید. برای نگهداری در زمان طولانی‌تر، با کمی روغن‌زیتون روی آن را بپوشانید. نگهداری فتا در ظرف شیشه‌ای بهتر از ظرف پلاستیکی است و از بو گرفتن پنیر جلوگیری می‌کند. فتا قابل‌فریز کردن نیست مگر اینکه در پای، تارت یا کیش استفاده شده باشد، چون ...

 

دانستنیهای جالب دربارۀ بستنی

با گذشت زمان ، بدن معتادان نسبت به مواد مخدر نوعی سازگاری نشان می دهد و آنها را مجبور به استفاده از دُزهای بالاتر می کند اما متأسفانه این کار کمکی به لذت بخشی بیشتر مواد نمی کند. یک مطالعه نشان داده ، که این امر دربارۀ بستنی نیز صادق است. محققان در ...

 
[ 1 ]                   مشاهده صفحه بعدی مشاهده صفحه بعدی
© 2004- Tebyan. The content is copyrighted to Amit Agarwal and may not be reproduced on other websites.