مسابقه دین و اندیشه خانه قرآن باشگاه کاربران جامعه ورزشی خانواده خوشبخت دنیای کودکان آشپزی و تغذیه موبایل دانش و تکنولوژی مجله سلامت سیاست گردشگری
دنیای عکس و عکاسی اقتصاد زنان ادبیات هــنر سینما و تلویزیون بزرگان و مشاهیر مهدویت سرگرمی دانلود نرم افزار مرکز کتاب پایگاه ها جستجو روابط عمومی مقالات
     
صفحه اصلی وب سایت فید مطالب وب سایت عضویت رایگان در وب سایت جستجو در وب سایت سوالات رایج نقشه وب سایت درباره ما تماس با ما  
سایر بخش های همگروه : خواص میوه ها / خواص مرکبات / خواص خشکبار و آجیل / خواص لبنیات / خواص گوشت ها / خواص گیاهان دارویی / خواص ادویه ها و چاشنی ها / خواص نوشیدنی ها / خواص سبزیجات / خواص حبوبات / خواص سایر مواد غذایی /
حتما ببینید
دقت کردید ؟؟
/photo-gallery/archive/17/135/276/0/30/default.html
/ItMatchOnline.html
/News-Article/News_agency/public_relation_tebyan/2012/1/11/48585.html
/archive/photography/0/10/default.html
/archive/Religion_Thoughts/the_infallibles_family/god_messengers/Muhammad_prophet/0/10/default.html
http://news.tebyan-zn.ir/
/Voting/public_opinion/default.html
/News-Article/Help/help_for_using_tebyan/2010/12/27/16865.html
جدیدترین مطالب این بخش

شگفت‌آور‌‌‏ترین گیاه دارویی زمین چیست؟
اگر هنگام خوردن سیر دهانتان بوی بد می‌دهد، تنها راهش اینست که بدنتان را از شر سموم خلاص کنید. سیر ب...

چند نکته درباره گوجه فرنگی
گوجه‌فرنگی نوعی صیفی است که مصرف آن، چه خام و پخته فواید بسیاری دارد. رب گوجه و سس گوجه بهترین طعم‌...

ارسال دعوتنامه


آیا مایلید دوستان خود را نیز دعوت به مشاهده محتوای بروز این وب سایت کنید ؟
آیا میدانید با ارسال هر دعوت نامه 5 امتیاز( به همراه 15 امتیاز رزرو) به مجموع امتیازات شما افزوده میشود ؟



 

دریافت رایگان مطالب
آیا میدانید میتوانید مقالات وب سایت را با استفاده از قدرت گوگل و بصورت روزانه در ایمیل خود دریافت و مطالعه کنید ؟br /> بیش از صد ها عنوان مطلب خواندنی را روزانه به همین راحتی و هر زمان که مایلید مطالعه کنید !
عضویت رایگان دریافت مقالات در ایمیل
 

خواص جزر (هویج) از دیدگاه طب سنتی

زمانی جزر ــ نوعی از هویج ــ یکی از پرمصرف‌ترین خوراکی‌ها نزد ایرانیان بود ولی متأسفانه امروزه مصرف آن فقط در بعضی شهرها رواج دارد و دیگر کودکان ایرانی که روزی از خوردن آن به‌عنوان تنقلات لذت می‌بردند, توجهی به آن نمی‌کنند. ...

 

شگفت‌آور‌‌‏ترین گیاه دارویی زمین چیست؟

اگر هنگام خوردن سیر دهانتان بوی بد می‌دهد، تنها راهش اینست که بدنتان را از شر سموم خلاص کنید. سیر به همراه سم تولید بوی بد می‌کند. ...

 

این سبزی را بخورید تا سکته نکنید

نتایج مطالعات محققان فنلاندی نشان داد که مصرف گوجه فرنگی خطر سکته مغزی را کاهش می دهد. یکی از آنتی اکسیدان های موجود در گوجه فرنگی به نام لیکوپن (رنگدانه قرمز) در بروز این اثر نقش دارد. ...

 

چند نکته درباره گوجه فرنگی

گوجه‌فرنگی نوعی صیفی است که مصرف آن، چه خام و پخته فواید بسیاری دارد. رب گوجه و سس گوجه بهترین طعم‌دهنده غذاهای گوشتی است که در آشپزی مورد استفاده قرار می‌گیرد. گوجه را میوه سبزیجات می‌نامند، چون خام آن هم طعم لذیذی دارد و بسیار مفید است. ...

 

فلفل دلمه ای بخورید تا جوان بمانید

اما رنگ قرمز آن اثر بیشتری بر روی چین و چروک های پوست دارد. انواع فلفل دلمه ای منبعی غنی از ویتامین A و C می باشد. ویتامین A از ویتامین های محلول در چربی بوده و می تواند به رادیکال های آزاد موجود در سلول های چربی که برای بدن مضر هستند حمله کرده و آنها را از بین ببرد. ...

 

بادنجان و این همه خاصیت؟!

خیلی از ما عاشق بادنجان هستیم و نمی توانیم از غذاهایی مثل خورش بادنجان دست بکشیم. با این وجود در مورد سلامت بادنجان اما و اگر هایی وجود دارد. اگر آن را به صورت بخارپز یا کبابی مصرف کنید یکی از سالم ترین سبزیجات است که به سلامت بدن و پیشگیری ...

 

چه کسانی نباید شلغم بخورند؟

شلغم ضدتب، ضدسرماخوردگی، ضدگلودرد، مدر و از بین‌برنده میکروب‌های بدن است اما مصرف آن برای افرادی که از ناراحتی‌های گوارشی به ویژه نفخ رنج می‌برند، توصیه نمی‌شود. ...

 

اسفناج را با ماست بخوریم یا نه؟

اسفناج یکی از سبزی های مقوی و پرخاصیت پاییزی است که غذاهای بسیاری می توانید با آن درست کنید. یکی از غذاهای سنتی ایرانی بورانی اسفناج یا همان ترکیب اسفناج با ماست است. اما باید بدانیم این ترکیب غذایی درست است یا غلط؟ ...

 

داروی طبیعی فوق‌العاده ای بنام پیاز

از قدیمی‌ترین سبزی‌هایی که بشر استفاده می‌کرده می‌توان از پیاز نام برد و دارویی جادویی برای درمان بسیاری از بیماری‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. ...

 

معروفترین سبزی ضد سرطان را می‌شناسید؟

بعضی‌ها معتقدند بروکلی شبیه یک دسته گل سبز رنگ است. این سبزی بومی کشور ایتالیاست و مصرف آن از ۶ قرن پیش از میلاد مسیح رایج بوده است. ایتالیایی‌ها به این سبزی بروکولو می‌گویند که معنی آن گل روی کلم است. این واژه ریشه لاتین دارد که معنی آن بازو یا شاخه است ...

 
[ 1 ] 2 3 4             مشاهده صفحه بعدی مشاهده صفحه بعدی
© 2004- Tebyan. The content is copyrighted to Amit Agarwal and may not be reproduced on other websites.