مسابقه دین و اندیشه خانه قرآن باشگاه کاربران جامعه ورزشی خانواده خوشبخت دنیای کودکان آشپزی و تغذیه موبایل دانش و تکنولوژی مجله سلامت سیاست گردشگری
دنیای عکس و عکاسی اقتصاد زنان ادبیات هــنر سینما و تلویزیون بزرگان و مشاهیر مهدویت سرگرمی دانلود نرم افزار مرکز کتاب پایگاه ها جستجو روابط عمومی مقالات
     
صفحه اصلی وب سایت فید مطالب وب سایت عضویت رایگان در وب سایت جستجو در وب سایت سوالات رایج نقشه وب سایت درباره ما تماس با ما  
حتما ببنید
احادیث حضرت محمد
آموزش آشپزی
عکس و عکاسی مقالات
طرح ملی ملکوت
لینکستان وب سایت های مفید

مطالب خواندنی ارسالی اعضا
ثبت مطلب شما در تبیان     / بازدید ها :   361   بازدید /    تاریخ ارسال مطلب از سوی کاربر   12/10/1389 /    تغییر اندازه متن:  افزایش اندازه فونت متن    کاهش اندازه فونت متن
   
توجه : این مطلب جزو مطالب ارسالی کاربران به ساختار وبلاگی خود در وب سایت می باشد . تبیان زنجان مسئولیتی در خصوص بررسی فنی محتوای آن ندارد و محتوای آنرا تایید یا رد نمی کند . برای مطالعه قوانین ارسال مطلب "این قسمت " را ببینید .

قیمه نسا
نوع مطلب : مطالب درج شده توسط اعضای وب سایت [ مشاهده قوانین درج مطلب توسط اعضا در وبلاگ های تبیان زنجان ]

قیمه نسا:
گوشت قیمه ای
زرشک
خلال بادام
نمک وفلفل گلاب+دارچین+زعفران
رب گوجه فرنگی
پیازداغ
(میزان مواد بالا بسته به تعداد نفرات و تجربه شخصی شما درتهیه خورش قیمه است)

تهیه:
ابتدا گوشت را با پیازداغ روی آتش تند سرخ میکنیم.آنگاه نمک وفلفل +رب گوجه رااضافه کرده همراه با آب میگذاریم جا بیفتد.در نیمه های پخت زرشک شیرین شده را همراه با بادام که از قبل در آب زعفران جوشیده و نرم شده به مواد بالا اضافه میکنیم.در انتهای طبخ کمی گلاب +دارچین +زعفران را به خورش اضافه کرده و گاز راخاموش می نماییم.غذا نباید آب داشته باشد ولی کاملا خشک هم نباشد(تقریبا آب خورش باید به خوردش رفته باشد)
برای سرو کردن میتوانیم همراه برنج زعفرانی و خلال بادام روی برنج سفید تزیین کنید.
این غذای خوشمزه قزوینی است.پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید



باز منتشر شده توسط afsaneh49 در وب سایت تبیان مرکز زنجان   

توجه : این مطلب جزو مطالب ارسالی کاربران به ساختار وبلاگی خود در وب سایت می باشد . تبیان زنجان مسئولیتی در خصوص بررسی فنی محتوای آن ندارد و محتوای آنرا تایید یا رد نمی کند . برای مطالعه قوانین ارسال مطلب "این قسمت " را ببینید .
© 2004-2009 Tebyan. The content is copyrighted to Tebyan Cultural and Information center and may not be reproduced on other websites.