مسابقه دین و اندیشه خانه قرآن باشگاه کاربران جامعه ورزشی خانواده خوشبخت دنیای کودکان آشپزی و تغذیه موبایل دانش و تکنولوژی مجله سلامت سیاست گردشگری
دنیای عکس و عکاسی اقتصاد زنان ادبیات هــنر سینما و تلویزیون بزرگان و مشاهیر مهدویت سرگرمی دانلود نرم افزار مرکز کتاب پایگاه ها جستجو روابط عمومی مقالات
     
صفحه اصلی وب سایت فید مطالب وب سایت عضویت رایگان در وب سایت جستجو در وب سایت سوالات رایج نقشه وب سایت درباره ما تماس با ما  
حتما ببنید
لینکستان تبیان زنجان معرف وب سایت شما
لینکستان وب سایت های مفید
امر به معروف و نهی از منکر
احادیث حضرت محمد
بیانات حضرت آیت الله خامنه ای مدظله
عکس و عکاسی مقالات

مطالب خواندنی ارسالی اعضا
ثبت مطلب شما در تبیان     / بازدید ها :   3223   بازدید /    تاریخ ارسال مطلب از سوی کاربر   12/5/1390 /    تغییر اندازه متن:  افزایش اندازه فونت متن    کاهش اندازه فونت متن
   

سفره افطار ؛ آش لخشک
نوع مطلب : مطالب درج شده توسط اعضای وب سایت [ مشاهده قوانین درج مطلب توسط اعضا در وبلاگ های تبیان زنجان ]


1 - لخشک
2 - پياز 3 عدد
3 - اسفناج نيم کيلو
4 - کشک سائيده
5 - زردچوبه 1 قاشق مرباخوري
6 - روغن 3 تا 4 قاشق
7 - نعناع داغ- زعفران
8 - نمک و فلفل
طرز تهيه:
اسفناج پاک شده را با کمي آب روي حرارت ملايم به مدت 20 دقيقه بپزيد
بعد از پخت آن را ساطوري کنيد و کنار بگذاريد پياز داغ طلايي آماده کنيد زردچوبه را اضافه کنيد، 9 پيمانه آب اضافه کنيد، نمک و فلفل را اضافه کنيد و بگذاريد به جوش بيايد. ورقه هاي لخشک را خرد کنيد به آب جوش آماده اضافه کنيد و با قاشق چوبي هم بزنيد تا به هم نچسبد. حرارت را کم کنيد در قابلمه را برداريد تا نيم ساعت با حرارت ملايم ريز جوش بزند اسفناج را اضافه کنيد هم بزنيد و 15 دقيقه بگذاريد بپزد حرارت را خاموش کنيد تا از جوش بيفتد، سپس کشک را اضافه کنيد، هم بزنيد و به دلخواه روي آن را با کشک نعناع داغ تزئين کنيد.


باز منتشر شده توسط hasantaleb در وب سایت تبیان مرکز زنجان   

توجه : این مطلب جزو مطالب ارسالی کاربران به ساختار وبلاگی خود در وب سایت می باشد . تبیان زنجان مسئولیتی در خصوص بررسی فنی محتوای آن ندارد و محتوای آنرا تایید یا رد نمی کند . برای مطالعه قوانین ارسال مطلب "این قسمت " را ببینید .
© 2004-2009 Tebyan. The content is copyrighted to Tebyan Cultural and Information center and may not be reproduced on other websites.