مسابقه دین و اندیشه خانه قرآن باشگاه کاربران جامعه ورزشی خانواده خوشبخت دنیای کودکان آشپزی و تغذیه موبایل دانش و تکنولوژی مجله سلامت سیاست گردشگری
دنیای عکس و عکاسی اقتصاد زنان ادبیات هــنر سینما و تلویزیون بزرگان و مشاهیر مهدویت سرگرمی دانلود نرم افزار مرکز کتاب پایگاه ها جستجو روابط عمومی مقالات
     
صفحه اصلی وب سایت فید مطالب وب سایت عضویت رایگان در وب سایت جستجو در وب سایت سوالات رایج نقشه وب سایت درباره ما تماس با ما  
حتما ببنید
آپدیت روزانه ESET NOD 32 username password
لینکستان تبیان زنجان معرف وب سایت شما
احادیث حضرت محمد
نظر سنجی سریال نوروزی وب سایت تبیان زنجان
بیانات حضرت آیت الله خامنه ای مدظله

مطالب خواندنی ارسالی اعضا
ثبت مطلب شما در تبیان     / بازدید ها :   401   بازدید /    تاریخ ارسال مطلب از سوی کاربر   26/10/1389 /    تغییر اندازه متن:  افزایش اندازه فونت متن    کاهش اندازه فونت متن
   
توجه : این مطلب جزو مطالب ارسالی کاربران به ساختار وبلاگی خود در وب سایت می باشد . تبیان زنجان مسئولیتی در خصوص بررسی فنی محتوای آن ندارد و محتوای آنرا تایید یا رد نمی کند . برای مطالعه قوانین ارسال مطلب "این قسمت " را ببینید .

ژله آکواریوم
نوع مطلب : مطالب درج شده توسط اعضای وب سایت [ مشاهده قوانین درج مطلب توسط اعضا در وبلاگ های تبیان زنجان ]

سلام به همه دوستان مهربانم ....این هم یک ژله بسیار ساده ودر عین حال جذاب برای مهمانی ها به خصوص اگه کوچولو ها جزو مهمانها باشند .البته مطمئنم بسیار ی از دوستان هنرمند وبا سلیقه ام از زمانی که نجما خانوم (مدیر آشپزی مامی سایت )برای اولین بار آن را در نت معرفی کردند.آنرا درست کردند .حالا من ،با اجازه شما یک بار دیگه جزییات آنرا اینجا شرح می دهم ..در ضمن از  یاسمن خانوم که دیروز آنرا یاد آوری کردند بسیار ممنونم .

به راستی زبان من قاصر هست از تشکر از لطف ومحبت شما دوستانی که در تاپ بلاگ به من رای دادید .من خیلی لذت بردم از مقام دومی ولی بیشتر از آن از داشتن دوستان خوب وبامحبتی مثل شما امیدوارم لایق لطف ومحبت شما باشم .

مواد لازم :

ذکر این نکته لازم هست این مقادیر مناسب ظرفی هستند که در تصویر مشاهده می فرمایید شما می تونید به تناسب ظرف دسرتون مقدار آنرا کم وزیاد بفرمایید

مواد لازم برای کرم وانیلی (لایه اول )

شیر :یک و نیم لیوان

شکر :یک سوم لیوان

خامه صبحانه :50گرم

وانیل :یک هشتم قاشق چایخوری

پودر ژلاتین :12 گرم (یک ونیم قاشق غذا خوری سر خالی )

موادلازم برای ژله آبی (لایه دوم )

ژله بلو بری (تمشک آبی ):یک ونیم بسته

شکلات سنگی :به میزان لازم

پاستیل به شکل ماهی و سبزه و ستاره و غیره :به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا لایه اول را درست می کنیم که همان کرم وانیلی هست ..در واقع این لایه باعث می شه که محتویات آکواریوم مشخص تر جلوه کنه وهم مزه ژله را بهتر می کنه ..البته اجباری نیست .طرز تهیه آن هم به این صورت هست که کمی آب سرد روی پودر ژلاتین می ریزیم تا حالت اسفنجی پیدا کنه وبعد روی بخار کتری می گذاریم تا شفاف بشه .تصاویر انرا می تونید اینجاببینید .شیر وشکر را هم روی حرارت می گذاریم تا شکر کاملا حل بشه وبعد از اینکه از روی حرارت برداشتیم ،ژلاتین شفاف شده را به آن می افزاییم و وانیل و خامه را هم با آن مخلوط می کنیم و بعد آن را در ظرف ژله می ریزیم ودر یخچال می گذاریم تا ببنده .

اول ژله آبی را درست می کنیم به این صورت که پودر ژله آبی را با یک ونیم لیوان آب جوش مخلوط می کنیم وروی بخار کتری می گذاریم تا شفاف بشه .

سپس سه چهارم لیوان آب سرد به ژله آبی اضافه می کنیم ودر یخچال می گذاریم تا ژله حالت سفیده تخم مرغ پیدا کنه .

روی قسمتی از لایه اول ،شکلات های سنگی را می چینیم

 و بعد کمی از ژله آبی(که حالت سفیده تخم مرغ پیدا کرده ) را روی آن می ریزیم .و آنرا در یخچالبه صورت کج می گذاریم تا ببنده .علت اینکار اینه که این شکلات ها، رنگ پس می دهند و با اینکار تیرگی ناشی از رنگ پس دادن شکلات ها به همین لایه نازک مجدود می شه .

حالا نوبت سبزه می رسه ،پاستیل هایی به شکل نوار های سبز که در تصویر زیر دیده می شوندمناسب این کار هست  که می تونید با قیچی آنها را از طول برش بدهید و به شکل سبزه در بیاورید .ستاره های دریایی در اشکال پاستیل وجود دارند .

پاستیل ماهی هم در اشکال متنوع زیر وجود داره که هر کدومش را که دوست دارید می تونید انتخاب بفرمایید .

سبزه و ماهی ها و همین طور ستاره های دریایی را روی لایه اول می چنیم 

 بعد خیلی آرام ژله آبی را روی آن می ریزیم ..خیلی آرام که ماهی ها تکان نخوره .می تونیم در آخر، چند تا ماهی در ژله قرار بدهیم .

این هم یک مدل دیگه از ژله آکواریوم .

 

اگه دوست دارید روی آکواریوم کمی موج داشته باشه می تونید سه الی چهار قاشق ژله آبی را کمی بیشتر در یخچال نگه داریم تا حالت نیم بند پیدا کنه وبعد در قسمتی از ژله قرار بدهیم .

نوش جان .


باز منتشر شده توسط rohisamadi در وب سایت تبیان مرکز زنجان   

توجه : این مطلب جزو مطالب ارسالی کاربران به ساختار وبلاگی خود در وب سایت می باشد . تبیان زنجان مسئولیتی در خصوص بررسی فنی محتوای آن ندارد و محتوای آنرا تایید یا رد نمی کند . برای مطالعه قوانین ارسال مطلب "این قسمت " را ببینید .
© 2004-2009 Tebyan. The content is copyrighted to Tebyan Cultural and Information center and may not be reproduced on other websites.