.
    ورود به صفحه اصلی گالری صفحه اصلی وب سایت فید مطالب وب سایت عضویت رایگان در وب سایت جستجو در وب سایت سوالات رایج نقشه وب سایت درباره ما تماس با ما  
camera اطلاعات این تصویر


نام تصویر : عکسی دیدنی از تزئین هنرمندانه کیک
سایز تصویر : 768 × 576
توضیحات تصویر :
کیک، یکی از انواع شیرینی هاست که جزو دسته ی غذاهای پخته طبقه بندی می شود. معمولاً در تهیه ی کیک ها، آرد ماده اصلی محسوب می شود. اما به علاوه آن از مواد شیرین کننده همچون شکر، تخم مرغ، نشاسته و یا گلوتن، کره، شیر، آب یا آب میوه، ادویه جات مختلف (با توجه به نوع کیک) و همچنین ماده ای برای حجم دادن به خمیر مثل بیکینگ پودر استفاده می شود. در مراسم مختلف از کیک به عنوان دسر استفاده می کنند. بعضی جشن ها بدون کیک اصلاً معنی ندارد، از جمله جشن تولد و عروسی. در عروسی ها، عروس و داماد اولین کسانی هستند که باید کیک را بریده و بخورند. برای جشن های تولد، معمولاً کیک ها را با مواد رنگی مختلف تزئین می کنند و رویش شمع را قرار می دهند. کسی سالگرد تولدش است، پس از آرزو کردن، شمع ها را فوت می کند و پا به سن جدید می گذارد.
طرز تهیه کیک خامه ای: تخم مرغ، شیر و روغن را در ظرف مناسبی ریخته و به خوبی با هم مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود. سپس آرد و نمک را به آن اضافه کنید و دوباره مخلوط را به خوبی هم بزنید تا یکدست شود. این مخلوط را در دو ظرف ریخته و برای ۳۵ دقیقه درون فر که از قبل با درجه ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم شده قرار دهید. بعد از آماده شدن کیک آن را از فر بیرون بیاورید. برای تهیه خامه با طعم پرتقال باید یک چهارم فنجان خامه ترش را با یک و نیم قاشق چایخوری شکر قهوه ای و یک هشتم قاشق غذاخوری پرتقال خرد شده و دو قاشق چایخوری آب پرتقال و کمی دارچین بخوبی مخلوط کنید. این مخلوط را یک روز قبل از مصرف برای صبحانه درون یخچال قرار دهید. از این خامه روی کیک های صبحانه بریزید و با توت فرنگی یا هر میوه دلخواه آن را تزئین کنید.

Cake is a form of food, typically a sweet, baked dessert. Cakes normally contain a combination of flour, sugar, eggs, and butter or oil, with some varieties also requiring liquid (typically milk or water) and leavening agents (such as yeast or baking powder). Flavorful ingredients like fruit purées, nuts or extracts are often added, and numerous substitutions for the primary ingredients are possible. Cakes are often filled with fruit preserves or dessert sauces (like pastry cream), iced with buttercream or other icings, and decorated with marzipan, piped borders or candied fruit. Cake is often the dessert of choice for meals at ceremonial occasions, particularly weddings, anniversaries, and birthdays. There are countless cake recipes; some are bread-like, some rich and elaborate and many are centuries old. Cake making is no longer a complicated procedure; while at one time considerable labor went into cake making (particularly the whisking of egg foams), baking equipment and directions have been simplified that even the most amateur cook may bake a cake.

تعداد بازدید : 678
دسته بندی : غذا و خوراكی   > شیرینی و کیک   > تزئین کیک و شیرینی


678
camera تصاویر مرتبط با این عکس
Copyright 2010 Tebyan Branch Of Zanjan Province. All rights reserved.
(استفاده از آرم تبیان زنجان به منظور مالکیت تبیان زنجان بر عکس نمی باشد و تنها به معنای استفاده از سرور های مجموعه و منابع برای نمایش آن به مخاطبان است . لذا این وب سایت ادعایی در این خصوص ندارد )