مسابقه دین و اندیشه خانه قرآن باشگاه کاربران جامعه ورزشی خانواده خوشبخت دنیای کودکان آشپزی و تغذیه موبایل دانش و تکنولوژی مجله سلامت سیاست گردشگری
دنیای عکس و عکاسی اقتصاد زنان ادبیات هــنر سینما و تلویزیون بزرگان و مشاهیر مهدویت سرگرمی دانلود نرم افزار مرکز کتاب پایگاه ها جستجو روابط عمومی مقالات
     
صفحه اصلی وب سایت فید مطالب وب سایت عضویت رایگان در وب سایت جستجو در وب سایت سوالات رایج نقشه وب سایت درباره ما تماس با ما  

حتما ببینید
عکس و عکاسی مقالات
لینکستان تبیان زنجان معرف وب سایت شما
امر به معروف و نهی از منکر
لینکستان وب سایت های مفید
بیانات حضرت آیت الله خامنه ای مدظله
احادیث حضرت محمد
طبقه بندی موضوعی مطالب
ارسال دعوتنامه


آیا مایلید دوستان خود را نیز دعوت به مشاهده محتوای بروز این وب سایت کنید ؟
آیا میدانید با ارسال هر دعوت نامه 5 امتیاز( به همراه 15 امتیاز رزرو) به مجموع امتیازات شما افزوده میشود ؟



 

دریافت رایگان مطالب
آیا میدانید میتوانید مقالات وب سایت را با استفاده از قدرت گوگل و بصورت روزانه در ایمیل خود دریافت و مطالعه کنید ؟؟
بیش از صد ها عنوان مطلب خواندنی را روزانه به همین راحتی و هر زمان که مایلید مطالعه کنید !
عضویت رایگان دریافت مقالات در ایمیل

برای مشاهده توضیحات بیشتر اشاره گر ماوس خود را روی هر عنوان نگه دارید . بخش مطالب روزانه اعضاء سرویس دیگری از خدمات وب سایت به اعضا میباشد که شما را قادر می سازد  مطالب و علاقه مندی های خود را در وب سایت درج نمایید .

این امکان زمینه حضور جدی شما را در دنیای مجازی اینترنت فراهم آورده و ضمن انتشار محتوای شما بنام خودتان ,  با کمک سرویس معرفی به موتور های جستجو , آنرا در  صدر جستجو ها و معرض دید هزاران کاربر روزانه  اینترنت و وب سایت قرار  دهد و کمک می کند  براحتی در جمع کاربران فعال خانواده ما قرار بگیرید .

توجه : نوشته  و مطالب این بخش دارای هویت شخصی از سوی کاربران ( ساختار وب لاگ) بوده و مسئولیت آن به عهده کاربر می باشد .
قوانین ارسال مطلب را ببینید تبیان زنجان با تایید نمایش مطالب ارسالی کاربران آنرا تایید محتوایی و قابل استناد نمی کند . مديران محتوا تنها حق اصلاح يا حذف مطالب نامربوط ( دارای مشکل فنی نمایش و ناقض قوانین ارسال مطلب هر بخش ) را دارند.

 
نوشته شده توسط javad_m با 2539 نوشته تا این لحظه
تعداد بازدید تا این لحظه : 497
     درج شده در 1462 روز و 49 دقیقه قبل
    

مواد لازم
فیله ماهی تیلا پیا ۶۰۰ گرم
پنیر پارمسان نصف پیمانه
پودر سوخاری نصف پیمانه
پیاز ۱ عدد درشت
آب لیمو ترش تازه ۲ عدد
سرکه ۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و ادویه ماهی به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

طرز تهیه
پیاز رو خلالی کنید و با دست فشار بدید تا عصاره اون خارج بشه!
حالا در یک سینی, ماهی رو بذارید, روی اون نمک و فلفل و پودر سیر و ادویه ماهی بپاشید, آب لیمو ترش و سرکه رو هم روی اون بریزید و در آخر پیاز های خلالی رو روی اونا بذارید و اجازه بدید تا ماهی برای ۱ ساعت مزه دار بشه!
بعد از این مدت ماهی رو از مواد خارج کنید.
پودر پنیر پارمسان و پودر سوخاری رو ترکیب کنید و ماهی رو در این مخلوط بزنید و در روغن داغ سرخ کنید و با سبزیجات بخار پز دلخواه سرو کنید.

‫‬نکات

  • ‫‬میتونید ۲ عدد تخم مرغ رو بزنید و با نمک و فلفل مخلوط کنید و قبل از اینکه ماهی ها رو در پودر سوخاری بزنید, اول در تخم مرغ بغلطونید و بعد در پودر سوخاری بزنید و سرخ کنید.
  • ‬چون ماهی با آب لیمو و سرکه خیس شده, پودر سوخاری به اون میچسبه, نگران نباشید.
  • ‬کلا سوخاری ها برای اینکه کیفیت بهتری داشته باشند, باید حداقل نیم ساعت توی یخچا باشن تا پودر سوخاری به اون بچسبه و بعد سرخ بشن!
  • میتونید از پودرهای سوخاری طعم دار یا  حتی نان خشک آسیاب شده هم استفاده کنید.
  • ‬برای اینکه سوخاری شما چیپسی تر و ترد تر بشه, فقط از سفیده تخم مرغ استفاده کنید, زرده تخم مرغ سوخاری رو سنگین میکنه!

 


باز منتشر شده توسط javad_m در وب سایت تبیان مرکز زنجان



توجه : مدیریت وب سایت در صورت دریافت مجوز قانونی از سوی مراجع ذیصلاح نسبت تغییر در محتوای  ارسالی کاربران و یا مراحل قانونی اعلام شده اقدام خواهد نمود.
تبیان زنجان با تایید نمایش مطالب ارسالی کاربران آنرا تایید محتوایی و قابل استناد نمی کند . مديران محتوا تنها حق اصلاح يا حذف مطالب نامربوط ( دارای مشکل فنی نمایش و ناقض قوانین ارسال مطلب هر بخش ) را دارند.
© 2004- Tebyan. The content is copyrighted to Tebyan Cultural and Information center and may not be reproduced on other websites.