مسابقه دین و اندیشه خانه قرآن باشگاه کاربران جامعه ورزشی خانواده خوشبخت دنیای کودکان آشپزی و تغذیه موبایل دانش و تکنولوژی مجله سلامت سیاست گردشگری
دنیای عکس و عکاسی اقتصاد زنان ادبیات هــنر سینما و تلویزیون بزرگان و مشاهیر مهدویت سرگرمی دانلود نرم افزار مرکز کتاب پایگاه ها جستجو روابط عمومی مقالات
     
صفحه اصلی وب سایت فید مطالب وب سایت عضویت رایگان در وب سایت جستجو در وب سایت سوالات رایج نقشه وب سایت درباره ما تماس با ما  

حتما ببینید
لینکستان وب سایت های مفید
امر به معروف و نهی از منکر
احادیث حضرت محمد
عکس و عکاسی مقالات
بیانات حضرت آیت الله خامنه ای مدظله
لینکستان تبیان زنجان معرف وب سایت شما
طبقه بندی موضوعی مطالب
فعال ترین اعضا این ماه
فعالان ارسال دعوتنامه این ماه
ارسال دعوتنامه


آیا مایلید دوستان خود را نیز دعوت به مشاهده محتوای بروز این وب سایت کنید ؟
آیا میدانید با ارسال هر دعوت نامه 5 امتیاز( به همراه 15 امتیاز رزرو) به مجموع امتیازات شما افزوده میشود ؟



 

دریافت رایگان مطالب
آیا میدانید میتوانید مقالات وب سایت را با استفاده از قدرت گوگل و بصورت روزانه در ایمیل خود دریافت و مطالعه کنید ؟؟
بیش از صد ها عنوان مطلب خواندنی را روزانه به همین راحتی و هر زمان که مایلید مطالعه کنید !
عضویت رایگان دریافت مقالات در ایمیل

برای مشاهده توضیحات بیشتر اشاره گر ماوس خود را روی هر عنوان نگه دارید . بخش مطالب روزانه اعضاء سرویس دیگری از خدمات وب سایت به اعضا میباشد که شما را قادر می سازد  مطالب و علاقه مندی های خود را در وب سایت درج نمایید .

این امکان زمینه حضور جدی شما را در دنیای مجازی اینترنت فراهم آورده و ضمن انتشار محتوای شما بنام خودتان ,  با کمک سرویس معرفی به موتور های جستجو , آنرا در  صدر جستجو ها و معرض دید هزاران کاربر روزانه  اینترنت و وب سایت قرار  دهد و کمک می کند  براحتی در جمع کاربران فعال خانواده ما قرار بگیرید .

توجه : نوشته  و مطالب این بخش دارای هویت شخصی از سوی کاربران ( ساختار وب لاگ) بوده و مسئولیت آن به عهده کاربر می باشد .
قوانین ارسال مطلب را ببینید تبیان زنجان با تایید نمایش مطالب ارسالی کاربران آنرا تایید محتوایی و قابل استناد نمی کند . مديران محتوا تنها حق اصلاح يا حذف مطالب نامربوط ( دارای مشکل فنی نمایش و ناقض قوانین ارسال مطلب هر بخش ) را دارند.

 
نوشته شده توسط fardsaeid با 144683 نوشته تا این لحظه
تعداد بازدید تا این لحظه : 123
     درج شده در 954 روز و 16 ساعت و 29 دقیقه قبل
    

منوی ویژه تقویت مخ

تبیان زنجان www.tebyan-zn.ir
  مجله سیب سبز 

تا حالا به این موضوع فکر کرده اید که در کنار این همه رژیم های لاغری و تناسب اندام یک رژیم غذایی ویژه هم برای مغزتان بگیرید؟

تا حالا به این موضوع فکر کرده اید که در کنار این همه رژیم های لاغری و تناسب اندام یک رژیم غذایی ویژه هم برای مغزتان بگیرید؟ برنامه غذایی که به فرمانده بدن تان کمک می کند بهتر کار کند و عملکرد بهتری در حافظه و یادگیری داشته باشد. یک رژیم غذایی سالم می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی و دیابتی را کاهش دهد و با رساندن جریان خوب خون به مغز عملکرد مغز را بهبود بخشد.

 

البته در این رژیم خبری از لاغری و گرسنگی نیست و قرار نیست ماده مغذی از سفره تان حذف شود فقط با خواص یکسری از سبزیجات، آجیل و ادویه آشنا می شوید که همیشه ساده از کنارشان می گذشتید. خواصی که می تواند از بیماری هایی مثل آلزایمر، عدم تمرکز، سکته مغزی و بی خوابی پیشگیری کند.

 

آجیل

 

ویتامینE به جلوگیری از زوال شناختی، به ویژه در افراد مسن کمک می کند. آجیل یک منبع بزرگ از ویتامینE است که می توانید در روز همراه با سبزیجاتی مثل کاهو، خیار و تخم مرغ و غلات یک سالاد خوشمزه برای خودتان درست کنید. از آجیل به عنوان میان وعده هم می توانید استفاده کنید. بهترین زمان برای مصرف آجیل وعده صبحانه و میان وعده بین صبحانه و ناهار است. بهتر است آجیل را به صورت خام و به اصطلاح بو نداده بخورید تا همه خواصش به بدن برسد.

 

از آجیل هایی که آغشته به نمک است، بهتر است دوری کنید. منظور از آجیل یعنی همان بادام، گردو، فندق، بادام هندی و زمینی است. لطفا حواس تان به آجیل هایی که به اسم هندی و ژاپنی فروخته می شود، باشد. این آجیل ها با رنگ های خوراکی و نمک بسیار زیاد ترکیب شده و به هیچ عنوان موردتایید متخصصان تغذیه نیست. بادام حاوی مقادیر زیادی از یک نوع اسید آمینه موسوم به «آرجینین» است که به آرامش عروق خونی کمک کرده و گردش خون را بهتر می کند و خون بهتر به مغز می رسد.

 

شکلات تلخ

 

بیشتر متخصصان تغذیه توصیه می کنند به جای شکلات شیرین و پر از کالری از شکلات تلخ استفاده کنید. متخصصان تغذیه در تحقیقاتی به این نتیجه رسیده اند که شکلات تلخ مانع از لخته شدن خون می شود، کلسترول خون را تنظیم می کندو به دلیل داشتن خواص آنتی اکسیدانی از التهاب و نابودی سلول ها جلوگیری می کند. شکلات تلخ یک ضدافسردگی طبیعی است. این شکلات به تقویت روحیه هم کمک می کند.

 

منیزیم موجود در شکلات ماده معدنی است که اثرات آرامش بخش دارد و به ارسال تکانه های عصبی از طریق مغز کمک می کند. همچنین مطالعات دانشمندان آمریکایی نشان می دهد، هر چه مردم کشوری شکلات بیشتری بخورند، آن کشور بیشتر جوایز علمی می گیرد. شکلات تلخ که سرشار از فلاونوئید است باعث بهبود عملکرد ذهنی می شود. این فلاونوئیدهای موجود در کاکائوی تلخ باعث افزایش انعطاف پذیری دیواره عروق می شوند و خطر افزایش فشارخون و سکته های قلبی و مغزی را کم می کنند.

 

زردچوبه

 

این پودرهای زرد که بیشتر برای رنگ گرفتن در غذاهای تان استفاده می کنید عملکرد شگفت انگیزی دارند. زردچوبه سرشار از کورکومین است که یک نوع آنتی اکسیدان ضدالتهابی به شمار می رود. براساس تحقیقات انجام شده، کورکومین به افزایش قدرت حافظه، شبیه سازی ژن های عصبی و ساخت سلول های جدید مغز کمک می کند.

 

علاوه بر این، با کاهش التهاب های مغز از ابتلا به آلزایمر جلوگیری می کند. کورکومین همچنین می تواند از طریق مکانیسم های مختلف سلولی و مولکولی باعث مهار آغاز تشکیل سلول سرطانی شود. از زردچوبه می توانید در بیشتر غذاهای تان استفاده کنید. هندی ها برای جلوگیری از زوال عقل یک قاشق چای خوری زردچوبه را در یک لیوان شیر حل می کنند و می نوشند.

 

اسفناج

 

اسفناج به تنهایی می تواند از زوال عقل جلوگیری کند یا روند آن را به تاخیر بیندازد. موادمغذی موجود در اسفناج از آسیب به DNA سلول ها جلوگیری می کند و رشد سلول های سرطانی و رشد تومور را متوقف می کند. اسفناج منبع خوبی برای تامین اسیدفولیک موردنیاز بدن است.

 

براساس تحقیقات انجام شده، مصرف اسیدفولیک خطر بیمای های قلبی را تا ۱۶درصد و خطر سکته مغزی را ۲۴درصد کاهش می دهد. برای اینکه خواص اسفناج حفظ شود بهتر است آن را به صورت خام یا سرخ کرده میل کنید. البته سرخ کردن اسفناج باید در شرایط ویژه ای باشد. اسفناج را با روغن خیلی کم و در زمان خیلی کمی تفت دهید. هر چه زمان سرخ کردن اسفناج کمتر باشد خواص آن بیشتر حفظ می شود.

 

کلم بروکلی

 

کلم بروکلی فقط سرشار از کلسیم نیست. این کلم سرشار از مواد غذایی شگفت انگیزی برای مغز است.بروکلی غیر از کلسیم به دلیل دارا بودن مقادیر بالای ویتامینC، فیبر و بتاکاروتن (پیش ساز ویتامینA) یک آنتی اکسیدان قوی است که از اثرات مخرب رادیکال های آزاد در بدن پیشگیری می کند. به همین دلیل و با داشتن این مواد می تواند از بروز بیماری هایی مثل انواع سرطان، آلزایمر (فراموشی دوران پیری اختلال حواس)، بیماری های قلبی و آرتریت (التهاب مفاصل) پیشگیری کند و فرایند پیری را به تاخیر بیندازد.

 

بروکلی را بهتر است به صورت خام و در سالاد میل کنید. اگر دستگاه گوارش تان بیماری دارد و نمی توانید گیاهان را به صورت خام مصرف کنید بهترین روش پخت برای این سبزی بخارپز است. بروکلی انتخاب کنید هیچ زردی و تیرگی در قسمت بالای آن نباشد و رنگش کاملا سبز باشد.

 

گوجه فرنگی

 

گوجه فرنگی به تنهایی می تواند مقابل آلزایمر قد علم کند. لیکوپن موجود در گوجه فرنگی یک آنتی اکسیدان قوی است که می تواند با رادیکال های آزاد در حال توسعه بجنگد و جلوی ابتلای سلول های مغز را از آلزایمر بگیرد. البته متخصصان تغذیه توصیه می کنند بهتر است گوجه فرنگی را به صورت خام و بیشتر در وعده صبحانه بخورید. بهتر است گوجه فرنگی را بدون روغن و نمک میل کنید.

 

زغال اخته

 

به قد و بالای زغال انداخته نگاه نکنید. این میوه کوچک و ترش بالاترین اندازه آنتی اکسیدان ها را دارد. آنتی اکسیدان های موجود در زغال اخته به عملکرد مغز و افزایش حافظه کمک می کند. زغال اخته به کاهش سطح کلسترول هم کمک می کند. پلی فنول های زغال اخته کلسترول خون راکم کرده و باعث سلامت قلب و عروق می شود. زغال اخته باعث کاهش کلسترول بد خون یا کلسترولLDL و حفظ کلسترول خوب خون یا کلسترول HDL می شود و از این طریق باعث کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی و سکته های مغزی می شود. متخصصان تغذیه توصیه می کنند زغال اخته را با کمی نمک میل کنید. حواس تان به مقدار نمک باشد. نمک بیش از حد باعث بالا رفتن فشار خون تان می شود.

 

روغن نارگیل

 

متخصصان تغذیه معتقدند هر چیزی که به نفع قلب و گردش خون باشد به نفع مغز هم هست. روغن نارگیل برای قلب بسیار مفید است. این روغن ۵۰درصد اسید لوریک دارد که در جلوگیری از بسیاری مشکلات و بیماری های قلبی مثل سوزش قلب، کلسترول بالا و فشارخون بالا بسیار موثر است. چربی های اشباع موجود در روغن نارگیل نه تنها باعث بالا رفتن LDL و HDL نمی شود، بلکه احتمال بروز آسیب در شریان ها را پایین می آورد و درنتیجه از بروز تصلب شرائین جلوگیری می کند. روغن نارگیل به عنوان یک ضدالتهاب عمل می کند و جلوی زوال عقل و بیماری آلزایمر را می گیرد. تری گلیسیریدهای دارای زنجیره متوسط روی پیشرفت بیماری آلزایمر تاثیر می گذارند. این چربی ها به سلول های مغزی مبتلا به این بیماری اجازه می دهند انرژی لازم را برای احیای خود برداشت کنند.


باز منتشر شده توسط fardsaeid در وب سایت تبیان مرکز زنجان
پیگیری نوشته های کاربر مطالب این کاربر را پیگیری کنید (بزودی)


نوشته شده توسط fardsaeid با 144683 نوشته تا این لحظه
تعداد بازدید تا این لحظه : 119
     درج شده در 954 روز و 16 ساعت و 31 دقیقه قبل
    

تغذیه واقعا می تواند استرس را کاهش دهد؟

تبیان زنجان www.tebyan-zn.ir
 پورتال سیمرغ

با افت قندخون برخی هورمون‌ها نظیر هورمون استرس در بدن ترشح می‌شوند تا قند را حفظ کنند و حالتی شبیه شرایط و حالت‌های استرس در ما رخ می‌دهد.

نقش تغذیه در کاهش استرس

 

استرس جزء جدایی ناپذیر زندگی امروزی است، بنابراین مدیریت استرس از مهم ترین تکنیک هایی است که باید یاد بگیریم. شاید برایتان جالب باشد که بدانید با تغذیه صحیح می‌توان تا حدودی عوارض استرس‌های روزانه را کم کرد.

 

 

تغذیه چقدر در کاهش استرس موثر است؟

 

استرس معمولا در اثر عوامل محیطی بروز می‌کند و اگر این عوامل شدید باشند، نباید انتظار داشت که با تمهیدات تغذیه‌ای فردی ناآرام را به فردی آرام و بی استرس تبدیل کرد. اما باید بدانید عادات بد غذایی و تغذیه نادرست می‌تواند توان ذهنی را در مواجهه با عوامل استرس‌زا کاهش دهد و در نتیجه مدیریت شرایط استرس‌زا کم می شود و این مساله به ضرر فرد است. همچنین تغذیه خوب و درست به فرد کمک می‌کند از حداکثر توانایی روانی و جسمی خود بهره بگیرد و با شرایط استرس‌زا بهترین مقابله را داشته باشد.

 

مهم‌ترین اصل، داشتن نظم غذایی است زیرا بی‌نظمی غذایی خود استرس‌زاست. داشتن تنوع غذایی اصل مهم دیگر است. میوه‌ها و سبزی‌ها به‌خصوص انواع رنگی‌شان‌، منابع غذایی کربوهیدرات‌های پیچیده، املاح معدنی و برخی دمنوش‌ها نیز به کاهش استرس کمک می کنند. میوه و سبزی‌ها غنی از ویتامین‌ها، آنتی‌اکسیدان‌ها و فیتوکمیکال‌ها (مواد شیمیایی حیاتی گیاهی) هستند که در تقویت سیستم ایمنی و کاهش استرس نقش دارند.

 

 

آووکادو بخورید

 

در این میان آووکادو به دلیل ترکیبی که دارد، بسیار مفید است. این میوه چرب گرمسیری به دلیل داشتن اسیدهای چرب خاص و پتاسیم به کنترل فشارخون که در شرایط استرس‌زا بالا می‌رود، کمک می‌کند. پتاسیم برخلاف سدیم که عموم مردم آن را به عنوان بالابرنده فشارخون می‌شناسند روی قطر رگ‌ها تاثیر می‌گذارد و فشارخون را پایین می‌آورد.

 

 

قندهای ساده ممنوع

 

نکته مهم دیگر کاهش مصرف قندهای ساده است. در واقع هر چه قندهای ساده بیشتری مصرف کنیم، قندخون سریع بالا و سپس پایین می‌آید. با افت قندخون برخی هورمون‌ها نظیر هورمون استرس در بدن ترشح می‌شوند تا قند را حفظ کنند و حالتی شبیه شرایط و حالت‌های استرس در ما رخ می‌دهد. در این شرایط معمولا افراد سعی می کنند شیرینی بخورند تا آرامش خود را بازیابند. به مرور شخصی که این روش را پیش می‌گیرد به مواد قندی معتاد می‌شود و با آن آرامش می‌یابد.

 

 

پتاسیم فراموش نشود

 

املاح معدنی به‌خصوص پتاسیم، روی، مس و آهن در تولید میانجی‌های عصبی ضروری است. کمبود این املاح به‌خصوص آهن در کاهش توانایی‌های ذهنی موثر است و در ضمن می‌توانند توان فرد را در مقابل بسیاری از عوامل استرس‌زا کاهش دهند. برای تامین املاح معدنی و همچنین برخی ویتامین‌ها مانند E، B و اسیدهای چرب ضروری مغزها بهترین منبع غذایی هستند.


باز منتشر شده توسط fardsaeid در وب سایت تبیان مرکز زنجان
پیگیری نوشته های کاربر مطالب این کاربر را پیگیری کنید (بزودی)


نوشته شده توسط fardsaeid با 144683 نوشته تا این لحظه
تعداد بازدید تا این لحظه : 94
     درج شده در 957 روز و 16 ساعت و 31 دقیقه قبل
    

بدترین نکات تغذیه ای که تابه حال شنیده اید

تبیان زنجان www.tebyan-zn.ir
  پورتال آفتاب ( www.aftabir.com ) 

به نظر می رسد هر روز ترفندها و نکات تغذیه ای جدیدی ایجاد می شود. هر زمان که سری به دنیای تغذیه بزنید با موارد و ترفندهای جدید تغذیه ای روبرو می شوید که شما را ترغیب می کنند رژیمی سالم داشته باشید.

به نظر می رسد هر روز ترفندها و نکات تغذیه ای جدیدی ایجاد می شود. هر زمان که سری به دنیای تغذیه بزنید با موارد و ترفندهای جدید تغذیه ای روبرو می شوید که شما را ترغیب می کنند رژیمی سالم داشته باشید. با وجود چنین حجم گسترده ای از اطلاعات، داشتن یک رژیم غذایی سالم ممکن است کمی گیج کننده باشد. خوشبختانه تشخیص بهترین ترفندها ونکات این روزها بسیار آسان تر شده است. در این مقاله قصد داریم بدترین نکات تغذیه ای را که تا به حال شنیده اید را بیان کنیم و از متخصصان این حوزه بخواهیم راهکار های جایگزین را ارائه دهند.

 

۱.بعد از ساعت ۸ شب غذا نخورید:

 

برای افرادی که شب ها نیز ورزش می کنند، رعایت این نکته غیر ممکن است. دکتر لیزا موسکوویتز معتقد است که اگر تا زمان خواب تنها یک یا دو ساعت فاصله دارید بهتر است تنها ۵۰۰ کالری مصرف نمایید. مصرف هوشمندانه و متعادل در ساعت ۷ و ۸ شب و یا حتی ۹ شب هیچ اشکال تغذیه ای نخواهد داشت. تنها نکته ای که باید رعایت کنید مصرف کالری است. این وعده ی غذایی نباید سرشار از مواد پرچرب باشد. مطمئن شوید که غذای شما متعادل است و حاوی غلات سبوس دار، سبزیجات و کمی پروتئین می باشد.

۲.زمانی که گرسنه هستید یک آدامس بجوید و یا اینکه کرفس بخورید:

 

“نادیده گرفتن نشانه های گرسنگی نمی تواند باعث ذخیره شدن کالری و یا کاهش وزن شما شود. این موضوع می تواند عواقب معکوسی داشته باشد. افرادی که در حین گرسنگی چیزی نمی خورند معمولا بعدا غذای بیشتری مصرف خواهند کرد. حتی اگر می خواهید وزن خود را کاهش دهید باید مواد مغذی سرشار از فیبر و پروتئین مصرف نمایید.خوردن مواد کم کالری مانند کرفس کمکی به شما نمی کند. جویدن ادامس زمانی مفید خواهد بود که شما دارای گرسنگی کاذب هستید اما این ترفند در زمان گرسنگی واقعی کارساز نیست . ” دکتر جیمی شوارتز کوهن

۳.برای کاهش وزن، غذا کم بخورید و زیاد ورزش کنید:

 

“یکی از بدترین نکات تغذیه ای، همین مورد است. بیشتر افراد فکر می کنند که کاهش وزن و مبارزه با چاقی بسیار ساده است و خود فرد می تواند آن را مدیریت کند. اگر کاهش وزن چنین راحت بود، بیشتر افراد کره ی زمین اکنون لاغر و اندامی بودند. ” دکتر یونی فریدهوف

۴.به جای نوشابه های معمولی از نوشابه های رژیمی استفاده کنید:

 

“من طرفدار نوشابه نیستم و علاقه ای نیز به آن ندارم اما بیشتر افراد نوشیدن آن را بسیار دوست دارند. نوشابه های رژیمی نیز مورد توجه و علاقه ی من نیست.تحقیقات انجام شده نشان می دهد که نوشابه های رژیمی ممکن است رابطه ی مستقیمی با خطر ابتلا به سندروم متابولیسم و دیابت نوع ۲ داشته باشد. به جای مصرف چنین نوشیدنی هایی، بهتر است از چای سبز و یا آب استفاده کنید. ” دکتر میتزی دولان نویسنده ی کتاب رژیم غذایی: چگونه لاغر شویم؟

۵.خوردن کربوهیدرات ها را متوقف کنید:

 

“این توصیه معمولا مرا عصبانی می کند. ما نمی توانیم به افراد توصیه کنیم که در رژیم غذایی خود موادی را به طور کامل حذف کنند. در عوض، باید نحوه ی صحیح مصرف و مقدار مجاز را یاد بدهیم. افراد می توانند غذاهایی مانند سیب زمینی، پاستا و یا نان را در رژیم غذایی خود داشته باشند اما مقدار مصرف بسیار مهم است. استفاده از مواد سبوس دار، مصرف مقدار صحیح مواد غذایی و انتخاب مواد مغذی سالم، توصیه ای است که من همیشه به افراد می کنم. ” دکتر کری جانز

۶.اگر می خواهید کاهش وزن داشته باشید، بدن خود را پاکسازی کنید:

 

“کبد و کلیه ی شما بدون نیاز به مواد مختلف می توانند سم زدایی را به خوبی انجام دهند. مصرف نکردن مواد غذایی مختلف، روزه گرفتن و نوشیدن مواد خطرناک هیچ کمکی به کاهش وزن نخواهد کرد. بله شما باید وزن خود را کاهش دهید اما این کاهش وزن به خاطر نخوردن نیست. باید رژیم غذایی خود را اصلاح کنید. ” دکتر دانا آنجلو وایت

۷.از مصرف شکر و قند چشم پوشی کنید:

 

“بسیاری از افراد شکر و قند را دشمن خود می دانند. مصرف زیاد شکر می تواند باعث افزایش وزن شود و خطر ابتلا به بیماری های مختلف همچون دیابت را افزایش دهد. اما تمامی شکرها در شرایط یکسان ایجاد نشده اند. منابع طبیعی از شکر مانند میوه های تازه و لبنیات کم چرب و بدون طعم می توانند مواد مغذی زیادی برای بدن شما فراهم کنند. شما می توانید در کنار رژیم غذایی سالم و متعادل، مصرف شکر و قند را نیز داشته باشید . البته مقدار مصرف این مواد باید محدود باشد. ” دکتر الیسا زید

۸.در مورد چربی های اشباع نگران نباشید:

 

“بر خلاف موارد موجود، اسیدهای چرب اشباع برای سلامتی انسان مضر است. این چربی ها می توانند سطح کلسترول خون را افزایش دهند و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سرطان را بیشتر نمایند. تنها موادی که دارای اسیدهای چرب اشباع مفیدی هستند و می توانند از ابتلا به بیماری های قلبی پیشگیری نمایند، آجیل و دانه های مختلف است.” دکتر جوئل فورمن

مجله سلامت - زهرا کامران ور


باز منتشر شده توسط fardsaeid در وب سایت تبیان مرکز زنجان
پیگیری نوشته های کاربر مطالب این کاربر را پیگیری کنید (بزودی)


نوشته شده توسط fardsaeid با 144683 نوشته تا این لحظه
تعداد بازدید تا این لحظه : 95
     درج شده در 957 روز و 16 ساعت و 34 دقیقه قبل
    

برای کاهش سلولیت نوشیدنی آناناس و زنجبیل مصرف کنید

تبیان زنجان www.tebyan-zn.ir
  تبیان ( www.tebyan.net )

سلولیت عبارت است از تجمع بافت های چرب در یک یا چند ناحیه از بدن که به شکل پوست پرتقال روی پوست دیده می شود. این پوست پرتقالی شکل ظاهر پوست را بدشکل نشان می دهد.

سلولیت عبارت است از تجمع بافت های چرب در یک یا چند ناحیه از بدن که به شکل پوست پرتقال روی پوست دیده می شود. این پوست پرتقالی شکل ظاهر پوست را بدشکل نشان می دهد.

 

نوشیدنی زنجبیل و آناناس

 

سلولیت یک مشکل زیبایی است که حدود ۹۰ درصد خانم های دنیا از آن رنج می برند. این مشکل مخصوص خانم های چاق نیست و حتی در خانم های لاغراندام نیز دیده می شود. سلولیت عبارت است از تجمع بافت های چرب در یک یا چند ناحیه از بدن که به شکل پوست پرتقال روی پوست دیده می شود. این پوست پرتقالی شکل ظاهر پوست را بدشکل نشان می دهد.

 

 

به عقیده ی متخصصان پوست تقریباً محال است که بتوان سلولیت ها را به طور کامل محو کرد. درست است که می شود به طور موقت این «دون دون های پرتقالی» را کاهش داده و پوست را صاف تر کرد اما هرگونه کوتاهی و اهمال کاری باعث می شود که سلولیت ها به همان وضع اول بازگردد. اما خوشبختانه روش های مناسب و سالمی مانند انتخاب مواد غذایی مناسب و ورزش می توان تا حد امکان سلولیت را کاهش داد و ظاهر پوست را بهتر کرد.

 

 

نتایج بررسی های متعدد نشان داده است که آناناس و زنجبیل اثرات ضدالتهابی بالایی دارند و به همین دلیل برای مقابله و درمان مشکلاتی مانند آرتروز، دردهای روماتیسمی و سرماخوردگی مفید هستند

 

امروزه در بیشتر مراکز زیبایی و باشگاه ها داروها و کرم های معجزه گری برای از بین بردن سلولیت ارائه می شوند اما بهتر است بدانید روش معجزه گری وجود ندارد. شما می توانید به جای صرف هزینه های هنگفت از روش های طبیعی برای کاهش این مشکل بهره بگیرید. در این مطلب روش تهیه ی یک نوشیدنی مؤثر با آب آناناس و زنجبیل را ارائه می دهیم که باعث بهبود وضعیت پوست و کاهش این چربی های بدشکل می شود. لطفاً با ما همراه باشید.

 

 

چرا آب آناناس و زنجبیل برای کاهش سلولیت مناسب هستند؟

آب آناناس و زنجبیل ترکیبی با آنتی اکسیدان های قوی، پاکسازی کننده و خواص ادرارآور هستند که باعث رفع توکسین ها (همان سموم بدن) و همچنین مایعات حبس شده ی بدن می شوند و به این ترتیب به ارتقای سلامتی و کاهش مشکل سلولیت کمک می کنند. این نوشیدنی قدرت تسریع احیای بافت های آسیب دیده ی بدن را دارد. این بافت های آسیب دیده منشأ بروز پوست پرتقالی شکل هستند. آناناس حاوی کربوهیدرات، مواد معدنی مانند آهن، منیزیم، ید، زینک یا روی، منگنز و ویتامین های A،B و C است. علاوه بر این، آناناس حاوی ۸۵ درصد آب و مقدار کمی کالری است. زنجبیل نیز حاوی میزان زیادی آنتی اکسیدان است و خواص ضدالتهابی دارد. این ریشه ی پرخاصیت، سم زدا و تصفیه کننده است و باعث تکمیل خواص آناناس می شود. ترکیب این دو ماده ی غذایی یک نوشیدنی ویژه و مؤثر برای مقابله با پوست ناصاف حاصل از سلولیت می سازد.

 

 

روش تهیه نوشیدنی آناناس و زنجبیل برای مقابله با سلولیت

این نوشیدنی تهیه شده با آناناس و زنجبیل برای ارتقای سلامت پوست و همچنین قوی شدن بدن مؤثر است. ترکیب این دو ماده ی غذایی یک نوشیدنی تصفیه کننده به دست می دهد که به رفع احتباس بدن، تحریک جریان خون و دفع سموم از بدن کمک می کند. زمانی که این سه اتفاق مهم در بدن بیفتد امکان بروز سلولیت کاهش پیدا کرده و وضعیت پوست بهتر می شود.

 

 

نوشیدنی زنجبیل و آناناس

مواد میزان

آناناس ۲ برش حلقه ای

ریشه ی زنجبیل رنده شده قاشق معادل ۱۵ گرم

آب لیوان

 

روش تهیه

در مرحله ی اول آناناس را پوست بگیرید و دو برش از آن در بیاورید. آن را داخل مخلوط کن بریزید و یک قاشق زنجبیل رنده شده و یک لیوان آب نیز به آن اضافه کنید. تمام مواد را هم بزنید و بلافاصله نوش جان کنید. توصیه می کنیم این نوشیدنی را صبح اول وقت میل کنید. در این صورت بیشترین استفاده را از خواص پاکسازی کننده و ضدالتهابی آن می برید.

 

نگاهی دقیق تر به خواص نوشیدنی آناناس و زنجبیل

درست است که این نوشیدنی را برای کاهش سلولیت و بهبود وضعیت پوست پیشنهاد داده ایم اما باید بدانید که این نوشیدنی خواص مفید زیادی دارد و برای سلامتی فوق العاده است. در ادامه به بخشی از اثرات مثبت این نوشیدنی روی سلامت بدن اشاره می کنیم:

 

 

کمک به کاهش وزن

آناناس و زنجبیل شهرت زیادی در کاهش وزن دارند. این دو ماده ی غذایی کم کالری بوده و حاوی مواد مغذی مفیدی هستند که باعث افزایش دفع مواد زائد از بدن شده و سوخت و ساز بدن را بالا می برند. علاوه بر این، فیبرها و آب موجود در آناناس باعث ایجاد احساس سیری طولانی مدت شده و شما را از پرخوری دور می کند.

 

 

کمک به تقویت سیستم ایمنی بدن

آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و مواد معدنی موجود در آناناس و زنجبیل تقویت کننده ی سیستم ایمنی بدن هستند و به پیشگیری از بروز بیماری های زیادی کمک می کنند. بنابراین می توانید با مصرف این نوشیدنی امیدوار باشید که زمستان امسال را با سلامت بیشتری پشت سر بگذارید.

 

کمک به کاهش التهاب بدن

نتایج بررسی های متعدد نشان داده است که آناناس و زنجبیل اثرات ضدالتهابی بالایی دارند و به همین دلیل برای مقابله و درمان مشکلاتی مانند آرتروز، دردهای روماتیسمی و سرماخوردگی مفید هستند.

 

کمک به هضم غذا

فیبرها و آنزیم های موجود در این نوشیدنی به بهبود گوارش، پیشگیری از بروز مشکلات روده ها و همچنین مقابله با یبوست مفید هستند.

 

کمک به بهبود جریان خون

نوشیدنی آناناس و زنجبیل خواص دیورتیک دارد؛ یعنی ادرارآور است و در عین حال به تصفیه و بهبود جریان خون کمک می کند. چون باعث دفع ترکیبات مضر موجود در خون می شود و همچنین مانند یک داروی ضدانعقاد طبیعی عمل می کند. برای بهره مندی هرچه بیشتر از خواص این نوشیدنی بهتر است آن را به صورت روزانه و ناشتا میل کنید. یادتان باشد که با صبوری و ورزش منظم می توانید به نتایج دلخواه خود برسید.


باز منتشر شده توسط fardsaeid در وب سایت تبیان مرکز زنجان
پیگیری نوشته های کاربر مطالب این کاربر را پیگیری کنید (بزودی)


      [ 1 ] 2 3 4 5 6 7 8 9 10  مشاهده صفحه بعدی  مشاهده صفحه آخر

توجه : مدیریت وب سایت در صورت دریافت مجوز قانونی از سوی مراجع ذیصلاح نسبت تغییر در محتوای  ارسالی کاربران و یا مراحل قانونی اعلام شده اقدام خواهد نمود.
تبیان زنجان با تایید نمایش مطالب ارسالی کاربران آنرا تایید محتوایی و قابل استناد نمی کند . مديران محتوا تنها حق اصلاح يا حذف مطالب نامربوط ( دارای مشکل فنی نمایش و ناقض قوانین ارسال مطلب هر بخش ) را دارند.
© 2004- Tebyan. The content is copyrighted to Tebyan Cultural and Information center and may not be reproduced on other websites.